in

A încercat să treacă vama cu un Porche Boxter decapotabil, autoturismul era ”bun căutat pentru confiscare” în Italia

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș au depistat un cetățean român care transporta pe o platformă, un autoturism marca Porsche Boxster, în valoare de 11.000 de euro, căutat de autorităţile din Italia.

În data de 10.06.2020, în jurul orei 20.45, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean român, în vârstă de 35 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen, tip Sharan care avea ataşată o platformă. Pe platformă era un autoturism marca Porsche, tip Boxster.

La controlul de frontieră, persoana în cauză a prezentat pe lângă documentul de identitate și documentele autoturismului transportat. În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că mașina figurează ca „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Italia, la data de 10.11.2019.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a fost rugat de către proprietarul autoturismului să îl transporte în Germania și nu avea cunoștință despre faptul că acesta se află în atenția autorităților.

Autoturismul, în valoare de 11.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F Borș, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.at/un-roman-a-dat-linistea-vienei-peste-cap-a-fost-cautat-cu-elicopterul-politiei-noaptea-trecuta-a-fugit-pe-acoperisuri-si-a-cazut-in-gol/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Tarom introduce NOI CURSE în Italia, pentru toți românii care vor să se repatrieze. Iată datele de decolare și prețurile

case ieftine Italia

Revin ofertele de case foarte ieftine în Italia. Ce condiții trebuie să îndeplinească cei care cumpără