in

Tatăl Ramonei Bădescu a murit după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus, artista nu poate pleca din Italia

Ramona Bădescu este îndurerată. Tatăl ei s-a stins din viață marți, 17 noiembrie, la vârsta de 89 de ani, pe un pat de spital din Craiova. Tatăl Ramonei Bădescu a fost internat timp de 10 zile, după ce a fost depistat pozitiv cu Coronavirus. Starea de sănătate și așa precară a inginerului Cristel Bădescu s-a agravat însă pe parcurs. Vedeta își plânge tatăl în Italia și nu poate să ajungă în țară din cauza restricțiilor impuse de pandemie. De înmormântare se va ocupa fratele Ramonei, de profesie medic.

“Ieri dimineață s-a stins tata, cuvintele nu pot exprima durerea imensă pe care o lasă în urma lui tata pentru mine, pentru fratele meu cât și pentru mama dragă care i-a stat alături 63 de ani cu iubire și devotament. M-a lăsat nu numai un tată minunat, ci și un bunic care a fost prezent la nașterea nepotului lui, dar și un om extraordinar de apreciat în meseria lui, un om care a construit centrul nou al Craiovei.

Tata a fost 25 de ani director la trustul de construcții din Craiova. A construit chiar și Spitalul nr. 1 din Craiova în care s-a stins, înconjurat de profesionalismul medicilor (n.r. a fost mutat între timp de la Spitalul 2 Filantropia, unde fusese internat inițial, după ce a fost diagnostigat cu COVID-19). Sufletul îmi urlă de durere, am încercat în viața mea să îi răsfăț pe părinții mei cu ce am putut, fiindu-le întotdeauna recunoscătoare de cum ne-au crescut, de sacrificiile făcute și de iubirea primită în casă (chiar și o palmă câteodată) dar asta m-a ajutat și m-a format să înfrunt viața.

Îmi pare rău că nu am putut să fiu alături de el în această ultimă călătorie… Din cauza condițiilor impuse de acest virus ucigaș și necruțător, pe care îl urăsc. Fratele meu drag va fi cel care va organiza totul, se va ocupa de înmormântare”, a declarat Ramona Bădescu pentru Click!

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Vot în Italia, iată documentele cu care dovediți că sunteți rezident. MAE a promis 137 de secții de votare

Muncitori italieni refac zona centrală din Oradea, lumea îi servește cu cafea și țuică: ”Nu-i vezi nicio clipă stând, chiar şi când fumează, o fac lucrând”