in

Un scriitor român faimos în Italia face „coming out”: „Nu mai ascund cine sunt”

* Știri Italia * Scriitor român în Italia face coming out * Creatorul canalului YouTube Link4universe a publicat o postare lungă pe Instagram care dezvăluie cine este cu adevărat.

Scriitor român în Italia face coming out

Scriitorul și youtuberul Adrian Fartade a decis să dezvăluie totul pe rețelele de socializare și face coming out. El a decis, în ciuda fricii sale, să vorbească deschis fanilor săi de pe Instagram. YouTuberul se ocupă în principal de conținut de astronomie și astronautică și este foarte popular în Italia, potrivit donnaglamour.it.

Adrian Fartade, 35 de ani, născut la Bacău, a venit în Italia la vârsta de 15 ani. Mai multe detalii AICI

Mărturisirea lui Adrian Fartade

După cum relatează Today, scriitorul român declară: „Am o frică absurdă, dar nu mai vreau să ascund cine sunt. Nu sunt o persoană binară.

Poate că în viitor vă voi spune toată povestea despre cum am fost crescută (trece în mod deliberat la exprimarea de femeie, n.d.) și cum am experimentat presiunea socială și culturală de a avea o expresie de gen (cum arăt și cum mă comport) ca un bărbat, din cauza biologiei mele si gata, desi nu ma simteam in niciun gen, si intr-adevar, mi s-a parut absurd sa fie două și gata, de parca ar exista doar alb-negru si nu milioane de nuante intre ele. Oricum, acum încerc să-mi găsesc puterea să vă spun asta pentru că plâng să scriu și nu știu cum voi ajunge până la capăt”.

Iată postarea lui Adrian

Și apoi continuă: „În copilărie mi-a fost teamă să exprim orice nu era de genul masculin, din cauza ostilității și urii din jur și când am încercat m-au bătut, au aruncat cu vopsea pe mine pentru că aveam ojă, închis în toaleta femeilor si multe altele… Singura referință pe care am putut-o găsi a fost un concert cu David Bowie, pentru că mi s-a părut ieșit din schema de gen, așa cum am simțit și eu! „

YouTuberul conchide: „Devenind cunoscut în ultimii ani m-a blocat, pentru că îmi era groază să pierd totul dacă nu apăream așa cum mă așteptam dar după un an de depresie și anxietate și terapie pentru a o depăși, nu mai vreau să ascund pe cine am a.m. De îndată ce am început să mă machiez, am început să primesc amenințări , v-am pierdut mii pe toate rețelele de socializare, agresiuni fizice pe stradă, oameni care strigă insulte din mașini și multe altele ”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
plantatie marijuana calabria

Calabria, cultivau marijuana de 400.000 de euro, familie de români arestată

femeie 100 ani carnet

Italia, o femeie şi-a reînnoit permisul de conducere la vârsta de 100 de ani: ”Mă va face să mă simt puţin mai liberă”