in

Vernisaj de frumuseţe la San Marino. Eveniment organizat de firma românilor Mihaela şi Liviu Anghel

Mihaela şi Liviu Anghel sunt doi români care locuiesc şi muncesc în Republica San Marino, de ani buni cunoscuţi ca renumiţi intreprinzători particulari. În urmă cu trei ani au început un proiect de promovare a imaginii firmelor sanmarineze, din care au rezultat evenimente deosebite. Ultimul dintre ele, denumit „L’arte di essere donna. Il vernissage della bellezza. La moda di ieri e di oggi” a avut loc duminică, 10 mai.

„Practic, acţiunile noastre se referă concret la organizarea de evenimente care să reunească mai multe firme din San Marino, prin care se promovează într-un mod mai deosebit activităţile fiecăruia. Şi de această dată am avut patronajul statului San Marino, a instituţiilor sanmarineze dar a fost prezent şi Eugen Șerbănescu, consulul general al României la Bologna.” ne-a precizat Liviu Anghel.

„De această dată a fost vorba de o prezentare de modă mai deosebită, moda retro, a anilor ’20 – ’50. De asemenea modelele au prezentat şi o colecţie de bijuterii, ale unei creatoare din Roma şi care au respectat criteriile anilor din acea perioadă. Pentru coafura fetelor a participat o firmă specializată din San Marino, iar pentru make-up firma noastră, Estetique Michelle. Prezentarea a fost deosebită, modelele au fost aduse în maşini de epocă, a fost prezentă şi o artistă româncă, pictoriţa Valentina Bustea. Prezentarea evenimentului a făcut-o celebrul Michele Cucuzza.” ne-a descris pe scurt Mihaela Anghel.

Am discutat cu cei doi intreprinzători români despre modalitatea de finanţare a unor asemenea evenimente, în San Marino. „E cu totul şi cu totul o altă formă de a încuraja economia, firmele şi acţiunile de acest tip, aici la San Marino. Nimeni nu-ti dă bani, aşa cum sunt obişnuite asociaţiile care aşteaptă bani de la DRP. În momentul în care primeşti acceptul pentru patronajul proiectului, de către stat, beneficiezi de anumite reduceri la taxe, la plata unor obligaţii fiscale legate de eveniment. La fel eşti ajutat şi cu publicitatea, iar participarea oficialităţilor statului dă foarte multă credibilitate.” a explicat Liviu Anghel.

„Organizând astfel de evenimente trebuie să te gândeşti că îţi promovezi firma ta, activitatea ta, prin participarea autorităţilor statului şi se crează credibilitate. Demonstrezi într-un cadru festiv ceea ce ştii să faci, arăţi că eşti un bun organizator şi împreună cu alte firme dai naştere la asemenea acţiuni frumoase. Noi vom merge înainte cu asemenea evenimente.” ne-a declarat Mihaela Anghel.


Cei doi romani au inaugurat în anul 2006 salonul de înfrumuseţare „Estetique Michelle” care se bucură de notorietate în unul dintre cele mai mici state din Europa, cu aproape 30.000 de locuitori.

La începutul lunii noiembrie 2013 au ajuns la o cotă maximă de apreciere: au fost invitaţi ca sponsori şi colaboratori la Festivalul de Film de la San Marino.

„Fără lipsă de modestie, dar faptul că am fost invitaţi să ne ocupăm de imaginea invitaţilor spune multe despre activitatea noastră. Prin mâinile soţiei au trecut mari vedete, precum Catherine Deneuve, Maria Grazia Cucinotta sau Luisa Ranieri, apoi John Turturo şi Pippo Baudo şi toată lumea a fost încântată.

Cu mare plăcere îmi amintesc o remarcă a marii actriţe Catherine Deneuve care la sfârşitul festivalului i-a spus producătorului: «dacă nu o ţii aproape pe fata asta, înseamnă că nu ai înţeles nimic despre această profesiune», referindu-se desigur la tratamentele cosmetice şi machiajul pe care l-a făcut zecilor de vedete de la festival.” ne-a povestit Liviu Anghel imediat după Festival.

San Marino, salonul de frumusețe al soților Anghel: ”Catherine Deneuve a fost una din clientele mele”


Andi Rădiu

Prezentarea evenimentului a făcut-o celebrul Michele Cucuzza. Mihaela Anghel (a doua din stânga) prezentă la evenimentFaceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Torino, furau tractoare pentru a le vinde în România, sechestrate vehicule în valoare de un milion de euro

Mafia românească a cucerit Europa. Italia a fost prima țintă a grupărilor de infractori români