in

VIDEO: Andreea Stefănescu, gimnasta româncă din naţionala Italiei

Andreea Ştefănescu, o româncă de 17 ani cu dublă cetăţenie, a fost convocată pentru prima dată ȋn naţionala italiană de gimnastică ritmică, echipă care deţine titlul mondial.

Andreea Ştefănescu, care s-a format la clubul sportiv Fenice din Spoleto (Umbria), şi-a făcut astfel debutul pe 26 martie la Pesaro, ȋn Cupa Mondială.

“Graţie Andreei Ştefănescu, gimnastica din Umbria a atins o poziţie de prestigiu ȋn panorama
gimnasticii ritmice naţionale – a declarat pentru “La Nazione” Mario Giannetti, preşedintele comitetului Fgdi din Umbria. Intrarea sa ȋn echipa naţională reprezintă un rezultat de mare prestigiu pentru fată şi pentru clubul Fenice din Spoleto unde Andreea Ştefănescu a crescut sub grija tandră a tehnicianei Laura Bocchini şi a preşedintelui Roberto Settimi”.

“Noi am crezut ȋntotdeauna ȋn potenţialul Andreei Ştefănescu – afirmă şi Roberto Settimni. De când a sosit din România, acum cinci ani, fata a devenit de-a familiei şi a crescut ȋmpreună cu copiii mei. Pentru mine este una dintre cele mai mari satisfacţii din viaţă”.

Andreea Stefănescu a fost invitată, ȋmpreună cu alte cinci colege de echipă, să participe la spectacolul de deschidere a Festivalului Sanremo 2011.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ucis pentru 25 de euro

Rămânem în criză. România nu va recupera nici în 2014 ce a pierdut în ultimii 3 ani