Menu
in

VIDEO/ Leonardo Drăgușin, star la X Factor Italia. Publicul și juriul au rămas fără cuvinte

Leonardo Drăgușin, un tânăr de 18 ani de origine română din Riese Pio X, localitate în provincia Treviso, a încântat audiența de la X Factor joi 10 septembrie.

Prestația lui Leonardo la talent-show-ul transmis de canalul Sky i-a lăsat pe toți cu gurile căscate. Câteva minute publicul și juriul l-au ascultat în tăcere, înainte de furtuna de aplauze. Un succes enorm, astfel încât cântăreața britanică Skin (din grupul Skunk Anansie), unul dintre cei patru jurați alături de Elio, Fedez și Mika, l-a sărutat pe gură la finalul reprezentației.

Leonard este un elev al maestrului Diego Basso de la Art Voice Academy din Castelfranco.

«Pentru tânărul elev al maestrului Diego Basso este un vis care se realizează – scrie într-o notă difuzată de școala de canto din Castelfranco.

Frizer, crescut la Art Voice Academy din Castelfranco, i-a încântat pe ascultători cu o interpretare fantastică a piesei ”All of me” a lui John Legend, fiind aplaudat în picioare de publicul din sală. Cei patru jurați au rămas fără cuvinte și, când a simțit emoția lui Leonardo, Skin l-a chemat la masa juraților îmbrățișându-l și dându-i un sărut cu totul neașteptat pe gură, care face înconjurul internetului.»

Skin l-a rugat pe Leonardo să se apropie de ea pentru a-l felicita. „Vino să mă îmbrăţişezi. Eşti fantastic”, a spus artista, vizibil emoţionată. Când tânărul a ajuns lângă masa juriului aceasta l-a sărutat şi apoi îmbrăţişat, în aplauzele publicului.

„Acesta a fost un sărut. Tocmai ai sărutat-o pe Skin… pe buze”, a reacţionat cântăreţul Mika, şi el membru al juriului, care l-a întrebat pe tânărul român dacă mama sa îi este alături.

Cântăreţul a chemat-o pe scenă pe mama lui Leonardo, Mihaela, pentru a o felicita. În momentul următor, Mika i-a spus Mihaelei că au un singur lucru să îi spună fiului său. Atunci, cei patru membri ai juriului s-au luat de mână şi au spus împreună „Da”. „Mulţumesc”, a spus românul. „Noi îţi mulţumim”, a continuat Mika.

«Dacă acesta este începutul așteptăm să descoperim ce altceva se va întâmpla în edițiile viitoare», se spune în încheierea notei școlii de canto.

Leonardo a obținut aplauze și patru voturi ”da” din partea juriului care îl propulsează în etapa viitoare. Tânărul, originar din Timișoara, trăiește de la șase ani în Italia și este frizer.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version