in

VIDEO/ Lory, „la barista troppo sexy” serveşte cafea în ritm de samba

Gabriela “Lory” Zavate, o româncă de 27 de ani, a ajuns celebră în toată Italia drept “la barista troppo sexy”, care a scandalizat nevestele dintr-un mic orăşel de lângă Reggio Emilia.

Foto: Lory, la tejghea (Foto: La Gazzetta di Reggio)

Tânăra, proprietara unui bar din localitatea Cadelbosco di Sopra, a inventat o metodă ingenioasă pentru a-şi atrage clienţii: îi serveşte îmbrăcată într-o ţinută sumară şi în ritm de muzică.

“Lory Pinky Bar”

Barul se află într-o staţie de benzină, la circa 150 de km de Milano şi poartă numele proprietarei: “Lory Pinky Bar”. Şi pentru ca atmosfera să fie completă, româncă şi-a vopsit localul în roz, a instalat un glob de discotecă, iar în fiecare dimineaţă dă drumul la muzică.

Localul a devenit un punct de atracţie pentru bărbaţii din localitate, mai ales că proprietara se îmbracă de cele mai multe ori cu o fustiţă scurtă şi un top minuscul: o ţinută perfectă pentru a dansa, în spatele tejghelei.

Războiul nevestelor

Nevestele din Cadelbosco di Sopra, supărate că soţii îşi petrec timpul la o cafea în barul “Lory”, au declanşat un adevărat război împotriva româncei. Astfel, ele au început să strângă semnături pentru a solicita închiderea barului, sau, cel puţin, controale mai severe din partea autorităţilor.

Lory: “Imi place să dansez”

Românca, intervievată de cotidianul “La Repubblica”, a declarat că nu face nimic rău, ci că pur şi simplu îi place să danseze. Ea a mărtusit că, având tatăl brazilian, are dansul în sânge.

Succes naţional

După ce cazul româncei a ajuns în presa naţională, localul a devenit neîncăpător pentru noii clienţi: astfel, Lory a fost nevoită să angajeze o chelneriţă: o rusoaică îmbrăcată la fel de sumar.

Bărbaţii declară că se simt bine în barul tinerei şi că nu înţeleg rostul petiţiei “Lory este simpatică şi veselă”– s-au justificat clienţii, care sunt gata să riposteze printr-o altă campanie de semnături, în favoarea româncei.

GALERIE VIDEO

FOTOGALERIE

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Guvernul României va aloca două milioane de lei pentru românii din străinătate

România, ţara cu cea mai mare concentrare de firme italiene: vezi în ce sectoare se investeşte