in

Vrei să participi la stagii de practică la Ambasada României la Roma? Iată condițiile

Printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook, Ambasada României a anunțat posibilitatea tuturor celor interesați de a face stagii de pregătire/practică, pe bază de voluntariat, neremunerate. Iată condițiile:
Ești student, masterand, doctorand sau absolvent de studii superioare la început de carieră?
Dorești să te familiarizezi cu specificul activității diplomatice?
Ești cetățean român și cunoști foarte bine limbile română și italiană?Ambasada României la Roma oferă oportunitatea de a efectua stagii de practică în intervalul octombrie 2018-iunie 2019.
Stagiile se desfăşoară strict pe bază de voluntariat, nefiind remunerate, și au o durată care poate varia între 1-3 luni. 

Pentru dosarul de candidatură sunt necesare următoarele documente, în limba română, care trebuie trimise la adresa [email protected]

– Curriculum vitae;
– Scrisoare de motivație, în care să fie prezentat succint scopul şi obiectivele principale pentru care se solicită stagiul de pregătire;
– Scrisoare de recomandare din partea unui profesor/angajator;
– Copie după cartea de identitate/ paşaport românesc valabil.

Criterii de selecție:
– Cetățenie română;
– Cunoașterea la un nivel avansat a limbilor română și italiană (scris și vorbit); cunoașterea limbii engleze constituie un avantaj;
– Candidații trebuie să fie studenți, masteranzi sau doctoranzi sau să fi absolvit studiile superioare cel mult în urmă cu 2 ani.

Candidații care nu îndeplinesc toate condițiile menționate în anunț sau ale căror dosare sunt incomplete, nu vor fi luați în considerare.
Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați pagina: http://roma.mae.ro/node/220.


https://www.gazetaromaneasca.com/observator/prim-plan/florenta-ambasadorul-george-bologan-apel-la-unitate-entuziasmul-si-caracterul-sunt-asemeni-unui-magnet-care-produce-forta-de-atractie/

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Florența, ambasadorul George Bologan, apel la unitate: ”Entuziasmul și caracterul sunt asemeni unui magnet care produce o forță de atracție”

Sicilia, român de 26 de ani, găsit mort într-n bazin de irigații la Acate