in

1500 euro pe săptămână timp de 20 de ani, o româncă a dat lovitura vieţii la Torino

Noroc neaşteptat pentru o româncă din Torino! La una dintre tutungeriile din Corso regina Margherita, zona în care locuiesc muţi români, o îngrijitoare de naţionalitate română a cumpărat un bilet ”Gratta e Vinci” Super Settimana în valoare de 5 euro care i-a adus premiul cel mare: după ce l-a răzuit, femeia a constatat că viitorul său este asigurat pentru viitorii 20 de ani, ea urmând a încasa săptămânal o rentă de nu mai puţin de 1500 Euro.

Vânzătorul povesteşte că doamna este una dintre clienţii fideli , cartonul câştigător fiind cumpărat în cursul dimineţii. Seara, norocoasa s-a întors cu o fotocopie a biletului câştigător pentru a-i da marea veste și a-i mulţumi.

„Super mattina” sunt bilete răzuibile emise de Loteria Italiană, cu preţul de 1,2 şi 5 euro şi care, pentru prima dată în istoria acestui tip de joc, aduc un venit săptămânal fix, ce diferă în funcţie de valoarea iniţială a biletului.

Toţi amatorii de ”Gratta e vinci” au apreciat această nouă posibilitate de câştig, care până acum a făcut fericiţi 47 de jucători, aproximativ 13 în fiecare lună.

Norocoasa româncă este prima care a reuşit să ia marele premiu, de-a lungul viitorilor 20 de ani aceasta urmând să încaseze peste 1,5 milioane de euro.

Zidar român din Prato, a câștigat 200.000 de euro la Gratta e Vinci: „Nu mi-a spus ce va face cu banii”

Româncă din Alba Adriatica, acuzată că a falsificat un bilet la „Gratta e Vinci”, de 250.000 de euro

Zidar român din Rieti, a câștigat 500.000 de euro, la „Gratta e Vinci”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Profesorul sicilian care abuza de copii români, CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE

Mort la muncă pe șantier lângă Roma, mesajul sfâșietor al fetiței rămasă orfană: „Tati, de ce nu răspunzi la telefon?”