in

20.000 de români în tribune la meciul România – Germania de la Bologna, pentru semifinalele Euro2019

Astăzi, la Bologna, în semifinala Euro 2019, se întâlnesc echipele naționale U21 ale României și Germaniei. Arbitru, israelianul Orel Grinfeld. Românii au reusit performanța istorică de a se califica în semifinalele EURO U21, după ce au câștigat grupa, eliminând Franța, Anglia și Croația.

”Este un moment istoric pentru țara noastră, pentru fotbalul nostru, dar noi suntem pregătiți. Ne bucurăm că o asemenea persoană importantă ca Gheorghe Hagi crede în noi. Ne face să credem și noi. Rămâne de văzut cine va marca, nu va conta. Va fi important pentru toată România dacă vom ieși victorioși. Avem potențial să ajungem până în finală. Nu mă gândesc la fundașii germani. Așa cum au fost și croații și englezii, și ei vor fi buni, dar vom fi pregătiți la ora meciului”, a spus George Pușcaș, atacantul naționalei noastre.

Selecționerul Mirel Rădoi este optimist: ”Ne-am propus să mergem mai departe. Echipa care va fi foarte pragmatică și va ști să își dozeze efortul va avea de câștigat”. Se va juca pe o vreme extrem de caldă, de peste 35 grade, pe stadionul Renato Dall’Ara din Bologna.

Se preconizează că numărul românilor din tribune va ajunge la 20.000, a anunțat frf.ro! Până ieri, 26 iunie, la ora 16:00, se vânduseră aproximativ 18.000 de bilete, dintre care, se estimează, 16.000 au fost cumpărate de români! Casele de bilete sunt deschise și azi, în Piazza Della Pace și Via Andrea Costa (09:30 – 18:45), prețul unui bilet este 5 euro, iar accesul fanilor pe arenă se face cu două ore înainte de startul partidei, adică de la ora 16:00.

Înscrie-te pa pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Interlopi români periculoși, în preajma echipei României înaintea meciului de la Bologna

Italiancă însărcinată, în vizită în România, înjunghiată în casa iubitului de cumnata beată