in

A ucis o româncă de 18 ani și apoi a abuzat sexual de cadavru, contabil italian arestat lângă Milano

O româncă de 18 ani a fost omorâtă de un italian, cu 23 de ani mai în vârstă, în timpul unui joc erotic. Trupul fetei a fost găsit sâmbătă, 7 septembrie, la marginea unui lan de porumb, de către un fermier, în apropiere de Lodi.

Ucigaşul tinerei, Andrea Pizzocolo (foto) ,un italian de 41 de ani, de profesie contabil, a încercat să-şi ascundă fapta abandonându-și victima pe un câmp, acoperindu-i fața cu un prosop care avea sigla hotelului unde se întâlniseră cei doi. Acest amănunt a dat însă anchetatorilor posibilitatea de a-l descoperi rapid pe italian, în decursul a zece ore fiind încheiată ancheta.

Carabinierii s-au deplasat la hotelul Silk, din localitatea San Martino in Strada, locație cunoscută și sub numele de ”hotelul cuplurilor” și au primit confirmarea că cei doi fuseseră în acea noapte cazați acolo. După ce a fost identificat omul, la miezul nopții, agenții de poliție s-au deplasat la domiciliul italianului din localitatea Arese.

Încă de la începutul percheziției s-a găsit un pachet de coliere de plastic, autoblocante, asemănătoare cu cele cu care fusese strangulată victima. Contabilul fost dus imediat la secția de poliție și interogat de către procurori. Timp de mai bine de patru ore acesta a negat că ar fi avut vreo legătură cu victima, dar apoi, în fața dovezilor aduse, și-a recunoscut faptele.

El a spus că a contactat fata cu câteva zile în urmă pe internet, iar miercuri, a fost prima dată când s-au întâlnit, tot într- o cameră de motel, ”Moon”, în localitatea Busto Arsizio. Criminalul a confesat că vineri seara a fost a doua întâlnire, în același hotel, unde au avut raporturi sexuale și au practicat diferite jocuri erotice. Într-unul dintre momente a folosit niște benzi de plastic pe care i le-a înfășurat victimei în jurul gâtului, sufocând-o.

Apoi corpul fetei a fost transportat în mașina personală a italianului, până la hotelul ”Silk” iar acolo criminalul a abuzat din nou de victimă, despre care nu-și amintește dacă mai trăia sau deja decedase, lucru care va fi stabilit de către autopsie.

Andrea Pizzocolo este contabil, are o parteneră stabilă şi o fetiţă de 5 ani. În trecut, a ajuns de mai multe ori în atenţia polţiştilor într-un dosar de trafic de droguri.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

”Abia când m-am întors în România mi-am dat seama cât de îndrăgostită sunt de Roma”

Mădălina Ghenea, star internaţional. Senzaţională la premiera primului ei film la Hollywood