in

Artificii de Revelion: trei români răniţi grav

Cel puţin trei cetăţeni români au fost răniţi în noaptea de Revelion, potrivit presei din Peninsulă. Unul din cele mai grave episoade a avut loc la Roma, în zona Serenissima (Prenestina) unde un bărbat de 30 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce o petardă i-a explodat în mână. Medicii de la spitalul Sandro Pertini au fost nevoiţi să-i amputeze mâna stângă.

Un alt caz grav s-a înregistrat lângă Vibo Valencia, în Calabria, scrie publicaţia Calabria libera. Un tânăr de 26 de ani, cetăţean român, a fost rănit accidental de un proiectil tras de un vecin, cu o armă de vânătoare, pentru a sărbători noul an. Tânărul, cu o rană la şold, a fost transportat la spital, unde medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele lui de supravieţuire.

Un alt român, în vârstă de 29 de ani, a suferit arsuri la o mână în oraşul sicilian Siracuza, după ce un incendiu a izbucnit în balconul locuinţei sale. Incendiul a fost provocat de o explozia unei petarde.

Potrivit unui prim bilanţ oficial, accidentele din noaptea de Revelion au scăzut, comparativ cu anii trecuţi. În 2012, spre exemplu, s-au înregistrat două cazuri mortale.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Mesajul lui Titus Corlăţean către diaspora: „Împreună putem depăşi criza”

Românul care incendiat o Biblie la Vatican a protestat din nou în Piaţa San Pietro VIDEO