in

Atac asupra Parlamentului britanic, alarmă de terorism la Londra: morți și răniți

Focuri de armă în fața Parlamentului britanic. Un om înarmat cu un cuțit a încercat să ia cu asalt porțile Parlamentului de la Westminster. Potrivit Corriere.it, din ultimele informații rezultă că ar fi mai mulți răniți, cel puțin 12, informație confirmată și de alte publicații internaționale.

Incidentul a avut loc în jurul orei 14:20 pe podul Westminster, atunci când o mașină a accidentat 5 persoane. Poliția a venit în fugă pentru a cerceta accidentul, moment în care un individ a deschis focul asupra militarilor. Agresorul a fost împușcat. Printre răniți s-ar afla un polițist, înjunghiat.

În momentul desfășurării incidentului era în  derulare o ședință în Camera Lorzilor, care a fost imediat suspendată. La ședință participa și un grup de jurnaliști internaționali. Toți sunt pe moment închiși în clădire și nu pot ieși. Jurnaliştii şi politicienii aflaţi în clădire au scris pe Twitter că au auzit împuşcături în faţa Parlamentului.

Poliţia se află la faţa locului şi a închis circulaţia pe străzile din zonă. Mai multe ambulanţe, inclusiv un elicopter, au ajuns la faţa locului. Între timp, poliția a închis stația de metrou Westminster.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Pesaro, hoți români prinși cu mașina plină cu gumă de mestecat furată

Atentat la Londra, doi cetățeni români răniți, „femeia a fost practic aruncată de pe pod în Tamisa”