in

Bari, 30 de români, din care 3 copii, au fost evacuați dintr-o clădire care a luat foc

Iarbă uscată, gunoaie și cauciucuri vechi au luat foc în după amiaza zilei de ieri, 13 iunie, în apropiere de plaja Torre Quetta din Bari, în via Giovanni Di Cagno Abbrescia. Focul, care a izbucnit din cauze încă necunoscute, a afectat o casă aflată în câmp unde locuiau 30 de români, din care 3 copii, anunță telebari.it.

Focul s-a mărit foarte rapid din cauza vântului și a ajuns foarte aproape de casa unde locuiau românii, probabil muncitori în agricultură.

Casa a fost imediat evacuată de pompierii veniți urgent la fața locului, împreună cu echipaje ale poliției municipale. Militarii au reușit să stingă focul, nu fără dificultate, raportând lipsa victimelor. (foto 1,2)

Nu e prima dată când se întâmplă asemenea incidente în apropiere de plaja Torre Quetta. Aproape în fiecare an sunt incendii în special din cauza vegetației foarte uscate. (foto 3, incendiu 2011)

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Mănânci pe marginea fântânilor antice din Roma sau faci baie în ele, amendă de 240 de euro: ultimul decret semnat de primarul Raggi

Prima căsătorie la Amatrice, după cutremur: Daniele și Mihaela. Cum a reacționat ambasadorul României în Italia