in

Cazurile de infectați AU SCĂZUT în Italia, pentru prima dată de la începutul pandemiei. „Aceste date sunt optimiste”

Numărul cazurilor active de COVID-19 înregistrate în Italia a scăzut pentru prima dată de la începutul epidemiei în peninsulă, iar autorităţile au anunţat 454 de decese pentru ultimele 24 de ore.

Autorităţile sanitare italiene au raportat luni 454 de decese, cu 21 mai multe faţă de intervalul precedent, astfel că bilanţul total este acum de 24.114.

Pentru prima dată de la izbucnirea epidemiei aici, numărul celor care sunt infectaţi în prezent a scăzut cu 20, la 108.237.

„Aceste date sunt optimiste, pentru că arată că numărul celor care sunt în prezent infectaţi cu virusul este în scădere”, a spus Angelo Borrelli, şeful Departamentului de Protecţie civilă.
Totalul cazurilor înregistrate în Italia a crescut cu 2.256 la 181.228. Aceasta este cea mai scăzută creştere înregistrată din 10 martie.

Până în prezent, 48.877 de oameni au fost declaraţi vindecaţi.

Cei doi cetăţeni chinezi care au reprezentat primele cazuri confirmate în Italia, în luna ianuarie a acestui an, au fost externaţi din spitalul San Filippo Neri din Roma, unde s-au recuperat după cele peste trei săptămâni petrecute la terapie intensivă în spitalul Spallanzani. Starea lor este foarte bună şi au trimis o scrisoare de mulţumire celor care i-au îngrijit în aceste săptămâni.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Arhiepiscopul Sucevei, IPS Pimen, confirmat pozitiv. Prelatul are 90 de ani

Durere imensă pentru o asistentă română din Italia: mama ei a murit de coronavirus după ce se infectase chiar de la ea