in

Comisia Europeană a aprobat 7,6 miliarde de euro pentru sprijinirea companiilor afectate de criză din Italia

Comisia Europeană a aprobat patru scheme de ajutor care sprijină companiile și lucrătorii independenți afectați de focarul de coronavirus din Italia.

Cele patru măsuri, care fac parte dintr-un pachet mai larg de sprijin inclus în așa-numitul „Decreto Rilancio”, au fost aprobate în Cadrultemporar de ajutor de stat adoptat de Comisie la 19 martie 2020, modificat la 3 aprilie și 8 mai 2020 .

Vicepreședintele executiv al CE, Margrethe Vestager, responsabil cu politica în domeniul concurenței, a declarat: „Prin acest set de măsuri, cu un buget total de 7,6 miliarde de euro, Italia va sprijini în continuare companiile și lucrătorii independenți grav afectați de focarul de coronavirus prin scutiri fiscale și credite. Măsurile vor încuraja, de asemenea, adaptarea proceselor de producție și a mediilor de lucru la noile cerințe sanitare”.

Președintele Italiei s-a declarat ”mândru” de țara sa: ”Criza nu s-a încheiat, iar instituţiile, ca şi cetăţenii, vor trebui încă să facă faţă consecinţelor şi traumelor sale”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Véneto: Un român a bătut cu bestialitate o femeie însărcinată până aceasta a avortat

OMS: Record de îmbolnăviri cu COVID-19 la nivel mondial. Numărul deceselor rămâne constant