in

Diplomați români cu care ne mândrim: Adrian Georgescu, Consulul general al României la Milano, propus pentru funcția de membru în Comitetul de Președinție al Corpului Consular

Adrian Georgescu, Consulul general al României la Milano, a fost invitat la 11 aprilie 2018 să participe la ședința Comitetului de Președinție al Corpului Consular din Milano și din Lombardia.

Motivul invitației l-a constituit solicitarea adresată celor prezenți de către Walid Haidar, Decanul Corpului consular, de a susține, în cadrul Adunării Generale care va avea loc în vară, ocuparea locului lăsat liber în cadrul Comitetului prin plecarea lui Philip Reeker, Consulul General al SUA, de către Adrian Georgescu, se scrie într-un comunicat oficial al consulatului.

Solicitarea a avut la baza participarea activă a diplomatului român la multiplele acțiuni ale Corpului Consular.

Menționăm că, alături de latura financiar-economică, și nu numai, prin care Milano se desprinde ca lider regional, activitatea diplomatică a orașului este cel puțin la fel de intensă. Cu 124 de consulate, Milano ocupă locul 1 în lume, urmat fiind de New York, cu 113.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Elveţienii nu ne vor! Guvernul de la Berna prelungeşte restricţiile pe piaţa muncii pentru cetăţenii români

Angelica Vasile, consiliera română de la primăria din Milano: «Port mereu în inimă țara mea»