in

Dosarele participanților la Congres vor fi luate la control amănunțit. Tomac: ”Cunosc mai multe elemente”

Referitor la „Congresul Românilor de Pretutindeni”, deputatul PMP Eugen Tomac anunță că s-a început deja procedura pentru a solicita o anchetă riguroasă în ceea privește modul cum a fost convocat acest eveniment care, în opinia sa ”a produs mari deservicii atât romanilor care locuiesc peste hotare, cât și României”. Dosarele candidaților vor fi analizate amănunțit.

„Congresul pocăiţilor” – Diaspora, închisă în curtea Domnului

Consiliul Diasporei, în ilegalitate: desfiinţarea şi banii înapoi!

EXCLUSIV şi HALUCINANT Procesul verbal al Congresului Diasporei, scris pe genunchi, cu greşeli de ortografie

Iată ce a postat deputatul Tomac și pe pagina sa de Facebook:

„Un asemenea eveniment nu poate fi organizat fără a respecta legea, privind cu dezinteres către milioane de români care așteaptă un sprijin real și eficient din partea statului român.

Așa cum am avertizat de acum două luni, această acțiune este una dintre cele mai mari manipulări cu consecințe foarte grave pentru romanii care locuiesc peste hotare, cu atât mai mult cu cat unii dintre cei care au impulsionat organizarea în pripă a evenimentului sunt direct interesați ca România sa nu își poată apăra eficient interesele în state unde avem comunități mari de romani.

Voi vorbi mult despre acest simulacru de Congres, ale cărui efecte instituționale trebuie anulate pentru a nu face și mai mult rău.

De asemenea, cred ca viitorul Parlament trebuie sa convoace acest for în mod transparent și cu o reprezentare cât mai larga.

Mai multe elemente pe care le cunosc, le voi prezenta direct instituțiilor statului.

România merită mai mult și ea se întinde pânî acolo unde fiecare român o prețuiește și o poartă în suflet, așa că merită să luptăm!”, este mesajul postat de Eugen Tomac pe pagina de socializare


Citește și:

Nina Ghiţă dă cu Congresul Diasporei de pământ: «Vreți să reprezentați românii care v-au delegat prin falsuri?»

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Medic italian de 70 de ani, a violat și constrâns nevasta româncă să devină escort pentru clienți înstăriți. Arestat la Calatabiano

Orez cu fructe de mare