in

DRP a aprobat noi proiecte: aer condiționat la cripta bisericii din Verona și cursuri de română la Florența

Departamentul Politici pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni din cadrul Ministerului Afacerilor Externe a publicat rezultatele soluţionării contestaţiilor înregistrate în urma sesiunii de finanţare – ianuarie 2015.

Dintre proiectele depuse din Italia au fost admise două: Parohia Sfântul Proroc Ilie Tesviteanul: Executarea de instalații sanitare și de climatizare la cripta bisericii și centrul social-cultural român din Verona și Asociaţia de utilitate socială şi promovare culturală şi sportiv Cultura, progresul şi înfrăţirea în lume Italia-România: Şcoala după şcoală de cultură şi civilizaţie română în Toscana.

Au fost respinse 19 proiecte.

Citiți AICI lista cu proiectele admise și AICI lista cu proiectele respinse.


*De remarcat faptul că și în acest an cursurile de limba română (contestate in fiecare an), de la Florența, au primit finanțare…

Dialog cu o asociaţie care organizează cursuri pe banii DRP: „Nu te interesează ce facem noi aici, vezi-ţi de treabă.”

Replica halucinantă a asociației care organizează cursuri de limba română la Florența: ”SUNTETI ZIAR RAZIST ANTI-ROMANIST”

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Elena Carmen Pavel, mama unui copil de 10 ani, ucisă de un şofer italian beat şi drogat

Corpul unei românce, abandonat la morgă în Calabria. „Carmen şi-a căutat norocul unde nu există speranţă nici măcar pentru italieni”