in

Exclusiv/ Interviu cu Mihai Aurelian, deputatul PP-DD ales în diaspora

Marea surpriză a alegerilor din 9 decembrie în diaspora a fost Mihai Aurelian, candidatul PP-DD la Camera Deputaţilor în Colegiul 1. 37 de ani, absolvent de ASE, rezident în Spania, el i-a bătut pe favoriţii Brînză şi Socaciu şi a intrat în Parlament.

Contactat telefonic, proaspătul câştigător al alegerilor din colegiul 1 ne-a declarat că şi pentru el a fost o mare surpriză. "Am crezut mereu în partidul pentru care am candidat, am crezut şi în mine şi echipa mea, dar avându-i contracandidaţi pe William Brînză şi Victor Socaciu pot spune că e un rezultat extraordinar."

Mihai Aurelian a fost surprins de slaba campanie pe care a făcut-o candidatul USL, Victor Socaciu, pe de o parte şi de activitatea foarte bogată a celuilalt contracandidat, deputatul William Brînză.

"Am urmărit în publicaţia dumneavoastră, Gazeta Românească, pe care o ştiu şi o urmăresc atent de mai bine de doi ani, campania electorală a lui William Brînză şi articolele despre Victor Socaciu. Unul nu a făcut mai nimic şi mă refer aici la Victor Socaciu, în timp ce celălalt, William Brînză, a avut o campanie foarte activă. Mulţi spuneau că ei se vor clasifica pe primele două locuri, dar chiar şi spre surprinderea mea, am avut cele mai multe voturi. Mulţumesc pe această cale alegătorilor şi echipei care m-a ajutat."

Foto din campania lui Mihai Aurelian în Spania

Despre Victor Socaciu, Mihai Aurelian e de părere că a ratat o mare şansă ţinând cont de valul de simpatie pe care l-a avut USL la aceste alegeri. "A fost surprinzător să constat că deşi alianţa pentru care au candidat Victor Socaciu şi Cristian David, USL, e pe val, cum se spune, nu au făcut mai nimic din punct de vedere electoral. Chiar stăteam foarte atent la articolele despre ei şi am găsit foarte puţine lucruri. În final, această atitudine i-a sancţionat, s-a văzut în rezultate."

Mihai Aurelian ne-a declarat că cea mai mare surpriză pentru el a fost scorul obţinut de deputatul William Brînză. "Chiar nu mă aşteptam să fie pe locul trei. Foarte mulţi îl considerau deja câştigător. Mă uitam la campania pe care a avut-o şi de multe ori aveam tendinţa să le dau dreptate. Dar am avut mereu încredere în şansa mea şi a PP-DD în Diaspora."

Andi Rădiu

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

ARI ajută copiii orfani din Prahova

Fără frontiere între ţigani, evrei si italieni