in

Exclusiv/ „Revoluţionarul” Stănăşel se întoarce în genunchi la sultanul Brînză

Ştefan Stănăşel, capul revoltei din PDL Italia, demisionar de la şefia filialei PDL Florenţa, cel care a organizat pe 17 iulie şi protestul din faţa consulatului de la Bologna contra politicii guvernului Boc şi contra lui Traian Băsescu, îşi pune cenuşă în cap şi se întoarce cu coada între picioare la colegii din PDL şi la şeful PDL Diaspora William Brînză.

Într-o scrisoare de un servilism greţos, datată 25 iulie, Stănăşel dezgroapă stilul scrisorilor către tovarăşul Nicolae Ceauşescu. Iată câteva fragmente din scrisoarea celui care s+ar fi vrut un Garibaldi al românilor din Italia:

„Am respectat şi respect statutul PDL. Am respectat şi respect instituţiile din România şi mă refer în special la Instituţia prezidenţială şi la guvern.

Respect persoana şi funcţia dlui. William Gabriel Brînză, considerând că este unul din puţinii oameni politici în care în zilele acestea mai poţi să ai încredere. Personal îl consider un politician model. (…) Nu am avut şi nu am nimic împotriva PDL Diaspora (…)”

Andi Rădiu

Citeşte şi

Video / Protest ratat la Bologna. Stănăşel: „Au fost presiuni politice”

Exclusiv/ Puciul de la Perugia: majoritatea liderilor PDL Italia şi-au dat demisia şi au desfiinţat filialele

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Carlo Verdone: „Mă simt şi eu puţin român”

Proiectul votului prin corespondenţă, dezbătut de jurnaliştii din diaspora: „Ne temem de fraude”