in

EXCLUSIV Un campion român de kick-boxing acuză: «Am luat o mare țeapă la Roma!»

Un luptător român de kick-boxing, vedetă a sporturilor de contact, a fost invitat să participe la Roma la o gală de lupte. Ionuț „Pitbull” Atodiresei, 37 de ani, multiplu campion european,  intercontinental și mondial, cu 62 de meciuri la profesioniști, dintre care 51 câștigate, s-a lăsat convins de un organizator de evenimente de la Roma să vină cu încă doi luptători pentru a întâlni adversari italieni, într-o gală România-Italia.

Nu și-a închipuit ce avea să se întâmple. «Sunt om de cuvânt, nu mi-am pus nicio clipă problema că am putea să luăm țeapă. Am luptat în toată lumea, nicăieri nu mi s-a întâmplat așa ceva.», ne-a declarat el.

Ionuț „Pitbull” Atodiresei a avut surprize neplăcute la o gală organizată la Roma

Iată ce ne-a povestit Ionuț „Pittbul” Atodiresei despre ce a pățit la Roma:

«Pe data de 25 noiembrie 2018 am luptat la Roma în gala GLADIATOR. Am ajuns să lupt în această gală organizată la City Dream Club, acest club românesc a fost gazda evenimentului.

Am fost contactat de organizatorul evenimentului, Corneliu Sucilea, pe facebook, cu un an în urmă, m-a întrebat dacă aş fi interest să lupt în Roma şi pe ce sumă. I-am dat informaţiile necesare, după care mi-a spus că atunci când va fii pregătit să organizeze o competiţie sportivă mă va contacta din nou.

Cu două luni înainte de gală din Roma am fost contactat de Corneliu Sucilea, mi-a zis să-i trimit un număr de telefon pentru că ar fi interesat să organizeze un eveniment compus din: concurs de miss, concert şi trei confruntări de kick-boxing România vs Italia.

Mi-a spus că mai are nevoie de doi sportivi români şi i-am propus doi sportivi profesionişti, tineri şi talentaţi antrenaţi de mine la clubul sportiv Absoluto Cotroceni. A acceptat condiţiile şi sumele de bani cerute de mine pentru sportivii David Constantin şi Marian Dinu, urmând să caute adversari pentru noi. Eu, Ionuţ “Pitbull” Atodiresei, am acceptat să lupt cu Alessandro Moretti, David Constantin cu Daniele Iodice, iar Marian Dinu cu Stefano Tagliaferri, aceşti sportivi aduşi de Lega Pro Italia şi plătiţi tot de ei pentru că au avut un parteneriat. Organizatorul cu partenerul său trebuia să ne plătească pe noi, iar Lega Pro Italia să-şi plătească sportivii italieni.

Am toate convorbirile pe Whatsapp cu Corneliu Sucilea legate de condiţiile pe care le-am cerut legate de biletele de avion, cazare şi masă pentru trei sportivi şi doi oameni în staff, inclusiv sumele cerute pe care încă nu vreau să le fac publice.

Am ajuns în aeroportul Ciampino pe data de 23 noiembrie 2018, cu o zi înaintea cântarului.

Toate bune şi frumoase, după cantarul oficial am fost la cină unde mi s-a prezentat partenerul lui Corneliu Sucilea de origine italiană, Cristiano Acquaroli şi soția acestuia românca.

Ziua meciurilor 25 noiembrie 2018 am plecat spre locaţia unde se ţinea evenimentul, acolo soţia lui Cristiano Acquaroli de origine româna era la casa de bilete, ea monitoriza tot ce se întâmplă acolo, iar pe Corneliu Sucilea l-am văzut cam agitat, dar mi-am zis că este în febra evenimentului.

Ne-am luptat ca nişte eroi. Primul a fost David Constantin, care a pierdut lupta la puncte cu Daniele Iodice, după care a urmat Marian Dinu care a pierdut la split decision cu Stefano Tagliaferri o decizie controversată, iar eu, Ionuţ “Pitbull” Atodiresei, l-am învins în ultimul meci pe Alessandro Moretti prin decizie unanimă.

„Am fost duși cu preșul”

După ce s-au terminat luptele, am mai stat puţin în club, la bar, iar apoi am mers la hotelul unde am fost cazaţi. Ne-am schimbat şi am mers la acelaşi restaurant cu specific românesc unde am mâncat şi în ziua cântarului, pentru a mânca şi a discuta cu Corneliu Sucilea şi partenerul său Cristiano Acquaroli despre încasarea banilor.

Am fost duşi cu preşul că nu au banii cash şi că domnul Cristiano Acquaroli ne va face un transfer online prin internet banking şi că în două-trei zile maxim vom avea banii în cont.

I-am dat datele personale cu un număr de cont în euro după care am mers la hotel pentru a rezolva plata hotelului şi a meselor pe care consumate acolo în hotel pentru că a doua zi la 6:00 dimineaţa aveam zborul spre România. Pe la 5 dimineaţa am primit pe whatsapp de la domnul Cristiano Acquaroli un ordin de plată, cum că plata a fost făcută şi banii pe care trebuia să-i încasăm au fost viraţi în contul meu.

Am ajuns în ţară, am aşteptat o săptămână, iar banii nu mai intrau în cont. L-am sunat pe Cristiano Acquaroli, nu mi-a răspuns, apoi l-am sunat pe Corneliu Sucilea şi mi-a zis că va vorbi cu Cristiano să vadă ce s-a întâmplat.

Au mai trecut două zile, îmi răspunde domnul Cristiano Acquaroli la mesajul lăsat pe whatsapp şi îmi spune că mă va suna seara, când este soţia sa acasă, ca să-mi traducă. Am fost sunat seara de soţia domnului Cristiano Acquaroli şi, ce să vezi! Îmi zice că el nu a fost partener cu Corneliu Sucilea, a fost doar sponsor la acel eveniment, având o asociaţie în Italia, a fost sponsorizat financiar pentru acest eveniment la care eu am luptat de către două companii foarte mari, una de telefonie mobilă şi a doua de transfer de bani.

Atunci eu l-am întrebat de ce a acceptat să ne facă transferul şi de ce l-a blocat şi nu a lăsat să ajungă acei bani la noi, pentru care am muncit din greu (să ne antrenăm, să slăbim să facem categoria şi să ne luptăm, în evenimentul lor). El a motivat ca domnul Corneliu Sucilea trebuie să ne plătească. L-am sunat pe Corneliu Sucilea şi i-am zis, a zis că nu se poate, că domnul Cristiano l-a păcălit, că a făcut o grămadă de bani încasaţi de la acele două companii şi aruncă vina pe Cristiano.

Eu i-am zis domnului Corneliu Sucilea că atât eu, Ionuţ “Pitbull” Atodiresei, David Constantin şi Marian Dinu, vrem să fim plătiţi pentru munca noastră, ne-am antrenat două luni pentru aceste lupte, eu am slăbit 6 kg ca să fac categoria şi ne vrem banii, ca cu el am vorbit să venim în Roma să ne luptăm, el să ne plătească şi nu partenerii lui.

Atunci a zis să-i dau timp să vadă cum face, i-am dat termen încă o săptămână, să rezolve problema, dacă nu, voi face public tot ce s-a întâmplat acolo. După o săptămână domnul Corneliu Sucilea, organizator de mai multe evenimente de frumuseţe şi concerte în Roma şi-a închis telefonul mobil și a dispărut de pe whatsapp.

Îmi doresc ca aceşti țepari de la Roma Cristiano Acquaroli şi Corneliu Sucilea să fie cunoscuţi şi să nu mai poată păcăli pe nimeni.»

Le-am transmis celor doi nominalizați de Ionuț Atodiresei, Corneliu Sucilea și Cristiano Acquaroli, solicitarea de a răspunde la aceste acuzații. Deocamdată nu am primit răspuns, dar îl vom publica imediat ce îl vom primi.

Sorin Cehan

Echipa din România care a venit la Roma la gala GLADIATOR

 

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Verzii din Suceava sar la gâtul premierului italian: ”Conte duce o politică antiromâneasă”

Româncă de 19 ani, ucisă la Salerno, corpul se află de doi ani la morgă, s-a cerut prelungirea anchetei