in

Româncă de 19 ani, ucisă la Salerno, corpul se află de doi ani la morgă, s-a cerut prelungirea anchetei

Mariana Tudor Szekereş, o tânără în vârstă de 19 ani, din România, a fost ucisă în Italia în urmă cu doi ani, iar de atunci corpul său nu a fost repatriat în ţară, pentru înmormântare. Procurorul care se ocupă de caz încă nu a ajuns la o concluzie în ceea ce priveşte moartea româncei şi a cerut prelungirea anchetei.

Corpul Marianei Tudor Szekereş se află încă la morga din Salerno, deşi a fost ucisă în 2016. De atunci, s-au dispus două autopsii, una în 2016, după crimă şi a doua în 2017. Presa italiană, citată de observator.tv, precizează că, după 2 ani de zile, Mariana Tudor Szekereş va fi trimisă acasă, în România, pentru a fi înmormântată creştineşte.

Există un suspect, un zidar de 36 de ani, Carmine Ferrante, tatăl a 3 copii, considerat criminal în serie şi condamnat deja în apel la 20 de ani de închisoare pentru uciderea altei tinere.

El se află la închisoare cu acuzația de ucidere a unei prostituate bulgare Nikolova Temenuzhka, în august 2016, la Pagani, provincia Salerno. Militarii au găsit în locuința bărbatului și au pus sub sechestru un pistol artizanal, trei pistoale cu gloanțe oarbe, o vestă antiglonț, 50 de cartușe calibrul 38 deținute în mod ilegal și numeroase DVD-uri pornografice.

Investigatorii suspectează că acesta ar putea fi un periculos ucigaș de prostituate. Două românce au fost ucise în zonă, una dintre ele fiind  Mariana Tudor Szekereș.

Potrivit unor ziare locale, DNA-ul lui Carmine Ferrante se potrivește cu cel prelevat din urmele organice găsite pe corpul Marianei Tudor Szekeres, românca de 19 ani găsită fără viață, în stare avansată de descompunere, acum mai mult de doi ani pe un teren. Ferrante a motivat însă că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu aceasta în schimbul unei sume de bani, nerecunoscând crima. Totuşi, procuratura italiană consideră că el este criminalul, fiind ultima persoană care a văzut-o în viaţă pe româncă.

Prostituate românce ucise la Salerno, primii suspecţi

Prostituate ucise la Salerno, suspect un zidar italian din Vietri

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

EXCLUSIV Un campion român de kick-boxing acuză: «Am luat o mare țeapă la Roma!»

Modificările Codului Rutier italian: iată ce s-a discutat la Ambasadă cu reprezentanții instituțiilor italiene