in

Fața urâtă a ”badantelor” românce din Italia: bătrâni bătuţi şi jefuiţi de îngrijitoare

La Carrara, o îngrijitoare româncă de 47 de ani a fost denunţată de carabinierii din Carrara pentru lovire agravată şi rele tratamente în familie asupra unei bătrâne pe care o îngrijea. Într-un moment de furie, femeia ar fi luat-o la palme, pumni şi picioare pe bătrână producându-i câteva fracturi costale. Carabinierii au intervenit după semnalarea medicilor de la serviciul de urgenţă a spitalului din Carrara unde a fost transportată bătrâna.

O altă îngrijitoare româncă, de 45 de ani, a fost denunţată pentru rele tratamente, pentru că i-a bătut pe bătrânii pe care trebuia să-i îngrijească. Fiul bătrânilor a chemat carabinierii, când a văzut că părinţii lui, de 81 şi 83 de ani, cu grave deficite motorii, aveau vânătăi pe faţă. Când au ajuns carabinierii de la unitatea din Novellara (Reggio Emilia) în locuinţa celor doi octogenari, au găsit îngrijitoarea complet beată şi bătrânii în mod vizibil răvăşiţi şi cu câteva echimoze pe faţă. Cei doi bătrâni au fost transportaţi la secţia de urgenţe a spitalului din Guastalla unde au primit 5 şi respectiv 7 zile de îngrijiri medicale.

Alt caz la Terracina, unde o îngrijitoare de 24 de ani a fost arestată pentru că a furat bijuterii din locuinţa femeii pe care o îngrijea. Andreea Ifrim a fost arestată de poliţia din Terracina, împreună cu soţul ei, Bogdan, de 25 de ani, care o ajuta. Italianca a denunţat la poliţie lipsa unor obiecte de valoare, printre care bijuterii şi argintărie. Poliţia i-a urmărit pe cei doi români, blocându-i în timp ce intenţionau să urce în propria maşină genţi care conţineau obiectele furate şi suma de 2.000 de euro.

Pe mâna poliţiştilor a ajuns o altă “badante” româncă de 49 de ani, denunţată în stare de libertate de poliţia din Varese, pentru ultraj. În seara zilei de 1 martie, agenţii au fost chemaţi la un apartament unde avea loc o ceartă aprinsă. Românca se certa cu proprietarul casei. Era îngrijitoarea mamei bărbatului şi după internarea bătrânei în spital, cerea retribuţia pentru asistenţa prestată anterior. Deşi angajatorul s-a arătat de acord, românca nu s-a calmat şi a continuat să aibă o atitudine ostilă faţă de bărbat, dar şi faţă de poliţişti, care au denunţat-o astfel pentru ultraj.


Citiți și:

Serial GR, Vieţi de ”badante” în Italia: ”La noi, mori în casă de foame”

Serial GR 2/ Vieţi de “badante” în Italia: “Bătrânii au încercat să mă violeze”

Serial GR 3/ Vieţi de ”badante”: ”Am voie să fac baie o dată pe săptămână”

Serial GR 4/ Vieţi de “badante”: “Lucrez la o familie bogată. Mi-au spus: adu copilul aici!”

Serial GR 5/ Vieţi de ”badante”: Vinul veseliei

Serial GR 6/ Vieți de ”badante”: ”Toată viața am muncit la negru”, povestea unei românce din Sicilia

Serial GR 7/ Vieți de ”badante”. A cules căpşuni în Spania, acum e îngrijitoare în Italia: “Rezist pentru copiii mei”

Serial GR 8/ Vieți de ”badante”. ”Din primii bani mi-am cumpărat blugi, un trening şi ciocolată. Restul am trimis acasă”
Serial GR 9/ Vieţi de ”badante” în Italia: ”Am stat la un italian de 70 ani, avea un harem cu românce”

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Româncă din Sicilia, în sprijinul conaționalilor. ”Am plecat ca și voi, statul român nu ne putea asigura un viitor”

Călina, cea mai iubită şoferiţă româncă din Trento: ”Dacă lipsesc, e o dramă”