in

Flavian Macinca, erou la Aquila

În localitatea  l’Aquila, presa locală a relatat despre gestul eroic al unui român,  care a  salvat două fetiţe cât pe ce să fie sfârtecate de un câine pitbull scăpat de sub control. Totul s-a întâmplat în câteva minute: luni după amiază, pe 11 aprilie,  câinele a reuşit să fugă de sub controlul proprietarului şi a stârnit panică în rândul trecătorilor.

Animalul, un pitbul agitat, a atacat mai întâi o fată de 13 ani, care se plimba cu propriul câine. După câteva minute, câinele s-a dezlănţuit asupra unei alte fetiţe, de doar 5 ani. Mama fetiţei a încercat să-şi ridice fiica în braţe, dar câinele a reuşit să o muşte de mai multe ori de picioare. În acel moment, ceilalţi trecăţori au fost cuprinşi de spaimă.

Doar un tânăr român, Flavian Macinca,  a avut curajul să intervină, reuşind să imobilizeze câinele şi să-l lege de un stâlp. Cele două victime au fost duse la spital, unde au primit îngrijiri medicale. “Tânarul român a evitat o tragedie”, au scris ziarele, mai ales că pitbullul este o rasă violentă şi periculoasă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Alegeri Sicilia/ Daniel Bălteanu vrea să reprezinte 6000 de români la Canicattì

Olanda impune noi restricţii muncitorilor români