in

Florina, dispărută de doi ani în Italia. ”Suntem săraci și de origine română, de aceea nimănui nu-i pasă de fiica mea.”

“Simt că fiica mea este încă în viață, dar este ținută prizonieră de cine știe cine”.

Nu s-a resemnat Nela Simion, 47 de ani, mama Florinei, fata dispărută în mod misterios în seara zilei de 26 februarie 2016 de la casa sa din Via Ludovico Ariosto 28, la Cazzago di Pianiga (Venezia). Au trecut doi ani. Florina avea 25 de ani când a dispărut. La 31 martie 2018, ar fi împlinit 27 de ani.

 „După dispariție, Florina a fost căutat timp de trei zile de pompieri, militari și de protecția civilă, dar numai după trei luni a început ancheta judiciară reală. Cum de atâtea întârzieri în aplicarea legii? Fata mea dispărută nu are aceeași valoare ca alte persoane dispărute? Suntem săraci și de origine română. Poate de aceea nimănui nu-i pasă de fiica mea. Florina nu avea nici un motiv să-și ia viața. Inima și mintea îmi spun că este încă în viață. În caz contrar, după tot acest timp, corpul său ar fi găsit. De un singur lucru sunt sigură, Florina are un caracter puternic și nu ar fi fost ușor supusă. Dacă cineva a abuzat-o, trebuie să o fi făcut cu forța. În mintea mea, o suspiciune a fost mereu, dar nu am nici o dovadă care să o susțină.”, a declarat Nela Simion pentru Il Gazzettino.

Florina Simion a plecat de acasă după o ceartă cu părinţii şi nu s-a mai întors. Celularul ei a rămas mut. Tânăra nu avea documente asupra ei.

Are 1,65 m înălţime şi şchiopătează. Florina lua în mod regulat pastile pentru tratarea epilepsiei. Familia a lansat un apel şi în emisiunea de pe Rai3, “Chi l’ha Visto?”. Până acum, nicio veste.

Cătălin Tecuceanu, 18 ani, antrenat în Italia, campion în România. “Suntem foarte mulțumiți de această medalie”

Se golesc Moldova, Dobrogea şi Ardealul. Topul zonelor de unde emigrează românii