in

Forza Nuova: „Linie telefonică pentru denunţarea rasismului anti-italian”

Gruparea de extremă dreapta Forza Nuova deschide o linie telefonică directă cu „toţi conaţionalii noştri victime ale unor abuzuri şi discriminaţi de legi în favoarea celor care nu sunt şi nu vor fi niciodată italieni”.

Un „Observator antirasist în apărarea tuturor italienilor discriminaţi şi victime ale abuzurilor”. Este găselniţa secretariatului provincial milanez al Forza Nuova, mişcare de extremă-dreapta care printre cele opt puncte ale programului său are „Blocarea imigraţiei şi demararea unei repatrieri umane”.

Şi care s-a gândit să activeze o linie directă pentru semnalarea, după cum arată manifestul care face public acest lucru, „abuzuri, discriminări, violenţe, nedreptăţi, opresiuni suferite de italieni”.

“În numele unei solidarităţi ipocrite şi sinucigaşe, conaţionalii noştri sunt zilnic discriminaţi la acordarea de locuinţe sociale şi la căutarea unui loc de muncă, constrânşi să trăiască în cea mai completă nesiguranţă în zone şi cartiere transformate în ţara nimănui de numărul impresionant de străini regulari şi neregulari care ocupă apartamente libere şi trăiesc fără niciun respect pentru reguli”, susţine secretarul provincial al Forza Nuova, Marco Mantovani.

“Toţi conaţionalii noştri victime ale abuzurilor şi discriminaţi de legi în favoarea celor care nu sunt şi nu vor fi niciodată italieni, de astăzi înainte vor putea să-şi facă auzită vocea prin intermediul sprijinului psihologic şi militant al Forza Nuova”, tună Mantovani.

Apoi clarifică faptul că are ceva şi cu Lega Nord, plină de xenofobi numai declarativ: “Gata – încheie – cu discuţiile leghiste ipocrite care predică apărarea teritoriului dar deschid porţile invaziei”.

Astfel, în competiţia pentru stabilirea celui care este mai bun împotriva imigranţilor, Forza Nuova face un pas înainte cu acest Observator, care poate fi contactat telefonic la 3357091816 GRATUIT sau prin email, la [email protected] (poate vreun cititor ar putea fi interesat să-l contacteze…).

Trebuie însă spus că leghistul Borghezio, cu luni în urmă, a lansat un site pentru semnalarea faptelor rele ale străinilor, copiind la rândul său o idee a xenofobului olandez Geerte Wilders.

Între timp, cei care vor să se lămurească privind originalitatea opoziţiei celor de la Forza Nuova faţă de imigranţi, pot citi programul mişcării publicat pe site la secţiunea milaneză.

Iată ce spune: “FN vede în actuala problemă a imigraţiei o rană dureroasă în convieţuirea armonioasă a popoarelor. De fapt, pe lângă faptul că este un element de tulburare a ordinii publice şi de pierdere de patrimonii culturale, imigraţia este o stoarcere de energii umane pentru popoarele imigrante.

De aceea, având în vedere gravitatea şi urgenţa problemei, FN se luptă pentru o blocare a imigraţiei şi pentru demararea unei repatrieri umane a imigranţilor.

În această optică, având în vedere pregnanţa particulară pentru ţara noastră a problemei africane, FN proslăveşte rolul fundamental al popoarelor europene în reconstrucţia muribundului continent negru; reconstrucţie care ar avea efectul de a proteja dreptul popoarelor africane de a trăi în mod demn pe propriile meleaguri”.

Elvio Pasca

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Toboşarul Red Hot Chili Peppers: “Sunt fiul ilegitim al lui Ilie Năstase şi al Nadiei Comăneci”

Circul nu e gata