in

Toboşarul Red Hot Chili Peppers: “Sunt fiul ilegitim al lui Ilie Năstase şi al Nadiei Comăneci”

Chad Smith, toboşarul trupei Red Hot Chili Peppers, a declarat, glumind, că este fiul ilegitim al lui Ilie Năstase şi al Nadiei Comăneci.

„Poate nu ştiţi, dar sunt fiul ilegitim al lui Ilie Năstase şi al Nadiei Comăneci şi am venit acasă”, a declarat Chad Smith. Afirmaţia a fost făcută la sosirea pe aeroportul Băneasa, alături de colegii săi de formaţie, cu care va susţine, în această seară, un extraordinar concert pe Arena Naţională din Capitală. Smith a adăugat, despre concertul din această seară, că publicul se va distra foarte mult.

Membrii trupei Red Hot Chili Peppers, care concertează în premieră în România, pe Arena Naţională, au ajuns la Bucureşti joi, 30 august, în jurul orei 18.00, cu un avion privat, care a aterizat pe Aeroportul Băneasa. Organizatorii evenimentului au declarat că membrii trupei vor pleca din România imediat după susţinerea concertului. Miercuri, 29 august, ei au concertat la Zagreb, iar de la Bucureşti vor pleca la Sofia, unde au programat un concert pe 1 septembrie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Crimă pentru un loc de parcare: doi români, un jurnalist şi un muzician, judecaţi la Terni

Forza Nuova: „Linie telefonică pentru denunţarea rasismului anti-italian”