in

Generalul Aurel Rogojan: ”Liderii unor organizații din diaspora, plătiți cu 5 milioane de euro CASH înainte de campania prezidențială”

Generalul în rezerva de la SRI, Aurel Rogojan (foto), semnează un text pe ziaristionline.ro în care afirmă că mai mulți lideri din diaspora au primit 5 milioane de euro înainte de campania electorală. Iată ce spune Aurel Rogojan:

”Va informa cineva cu ce scopuri anume, înaintea campaniei electorale prezidenţiale, o instituţie anume a scos din rezerva operativă pentru cheltuieli speciale suma de 5.000.000 (cinci milioane) euro cash, pentru a fi pusă la dispoziţia liderilor unor organizaţii din diaspora? Va exista o cercetare pentru a se descifra legătura dintre această sumă şi scandalul alegerilor prezidenţiale la secţiile de votare din străinătate? Ce trebuia să se obţină cu aceşti bani? Prezenţa ori absenţa de la vot?

Operaţiunea a fost „sifonată” din proiect, iar „un grup de patrioţi”, organizaţi de un veteran al diversiunilor din decembrie 1989, ianuarie şi iunie 1990 şi din septembrie 1991, a anihilat-o prin metodele revoluţiei Facebook, dorind să-şi întărească spusele că „nimeni nu a ajuns preşedinte al României dacă eu nu am vrut”. Dacă şi acum, ca şi anterior, a acţionat sub acelaşi ordin, România este în mare pericol. Motiv ca puterea politică să se elibereze de povara secretelor murdare.”

Aurel Rogojan face comentarii și despre bugetul DRP, care în opinia lui ar fi de 100 milioane DE EURO, spre deosebire de cel oficial, puțin mai mare de 10 milioane DE LEI. ”Bugetul anual al Departamentului pentru românii de pretutindeni este de 100 milioane de euro, aproape jumătate din cât cheltuieşte Republica Federală Germania pentru securitatea internă. În legătură cu cheltuirea acestor bani există şi mult folclor, la propriu, dar şi la figurat.

textul complet pe ziaristionline.ro

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

După război, mulţi viteji / Geoană: „Trebuie înfiinţat un minister al românilor din diaspora”

Actriţa Ana Caterina Morariu, în serialul “Squadra Antimafia” transmis de Canale 5