in

Imagini șocante de la Consulatul României la Tel Aviv: Oamenii care așteaptă sunt AȘEZAȚI PE JOS, pentru că lipsesc scaunele

Jurnalistul Sergiu Klein din Israel ne-a trimis spre publicare un videoreportaj realizat la Consulatul Romaniei de la Tel Aviv. Reportajul conține imagini șocante, oameni care stau efectiv pe jos, pentru că nu există scaune.

Imaginile prezintă situația neplăcută prin care trec persoanele care se prezintă pentru obținerea unui document, fiind nevoite să aștepte în picioare ore întregi, chiar și pentru obținerea unui simplu formular.

”La ora 9 și jumătate dimineața, la intrarea în Consulatul României din Ramat Gan, cetățenii români stau la coadă mai ceva ca pe vremea lui Ceaușescu. Unii au venit la ora 7, alții și mai devreme și au obosit de atâta stat în picioare. În lipsa unor scaune, atât tinerii cât și cei mai vârstnici au luat loc pe podea pentru a se odihni până le vine rândul să intre în consulat.”, comentează jurnalistul la începutul filmului.

”Nu este niciun respect pentru oamenii care vin aici…trebuie să fie măcar niște scaune, să nu mai stea lumea în picioare. Sunt oameni în vârstă și nu pot sta în picioare”, a declarat o persoană prezentă la consulat.

Nu doar scaunele lipsesc la Consulatul României, chiar și obținerea unui simplu formular presupune o așteptare istovitoare. ”Formularele pot să fie afară, pe un stand, să poți să le iei și să pleci, nu să aștepți ore întregi” a mai declarat ea.

La Tel Aviv ca la Roma: «Propun ca d-na ambasador Păstârnac să fie inclusă pe lista „ambasadorilor rușinii”»


 

Iată videoreportajul complet:

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cristian Diaconescu, în vizită la Bologna: ”Eu am fitilul scurt, eu reacţionez imediat şi categoric la orice atacuri împotriva diasporei”

Alianţa Românilor intră în lupta electorală cu candidaţi în Campania şi Puglia