in

În timp ce în Ministerul de Externe explodează nemulțumirile, ministra se delectează la reuniunea globaliștilor de la Davos

Revoltă la MAE – Nu putea alege un moment mai nepotrivit ministra de externe a României, Luminița Odobescu, pentru a se fotografia mulțumită la Davos, unde a participat la reuniunea globaliștilor de la Davos, sub conducerea tartorului șef Klaus Schwab. În urma ei, Ministerul de Externe arde din cauza nemulțumirilor. Oamenii și-au făcut curaj și au început să denunțe toate matrapazlâcurile care se fac în spatele ușilor conducerii.

Acuzații grave la adresa MAE: programările gratuite SE VÂND pe 120 de euro, implicați oameni grei din minister

Revoltă la MAE: Sindicaliștii denunță salarii nedrepte și numiri politizate

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) se confruntă cu o revoltă internă, sindicaliștii din cadrul instituției aducând în atenție o serie de nereguli grave, de la politizarea numirilor la infrastructura deficitară. Într-o scrisoare deschisă adresată ministrului Luminița Odobescu, aceștia evidențiază probleme legate de resurse umane, concursuri netransparente și politizarea numirilor în funcții cheie. Iată problemele semnalate:

Sindicaliștii atrag atenția asupra lipsei procedurilor de sistem care să prevină abuzurile în ceea ce privește salarizarea, pensiile și procedurile de selecție. Absența acestora generează litigii și erori în desfășurarea concursurilor.

Un aspect semnalat este legat de concursurile derulate pe o platformă achiziționată fără respectarea procedurilor legale, contrar legislației. Documente existente arată plăți pentru această platformă, în timp ce oficialii ministerului au negat acest aspect.

Luminița Odobescu s-a plimbat la Davos, în timp ce acasă la MAE nemulțumirile explodează

Sindicaliștii critică influențele politice care permit numirea în funcții de conducere a unor persoane fără experiența necesară. Absența transparenței în acest proces favorizează numirile bazate pe apartenența la grupuri de interese.

Clădirile MAE sunt într-o stare avansată de degradare, punând în pericol securitatea și sănătatea angajaților. Lipsa de certitudine cu privire la autorizările pentru lucrările efectuate agravează situația.

Sindicatul SCUT pentru Administrația Publică solicită un dialog transparent și implicarea sa în procesele decizionale pentru soluționarea problemelor semnalate. Subliniază importanța unei colaborări constructive între sindicate și conducerea ministerului pentru a asigura bunăstarea și eficiența în cadrul MAE.

Scrisoarea poate fi citită AICI

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Andreea Rabciuc, corpul găsit la doi ani după dispariție, într-o fermă din Ancona. Iubitul ei este cercetat pentru omor

crima agropoli

Agropoli, soț și soție găsiți morți în casă, fiica de 13 ani se afla în cameră