in

Ministrul apărării din Italia dezvăluie: „Instruim militarii ucraineni pentru folosirea armelor”

Știri Italia – Italia instruiește militari ucraineni – Ministrul Apărării, Lorenzo Guerini (Pd), a declarat: instruim ucrainenii pentru folosirea armelor. Este pentru prima oară când un oficial italian anunță că ucrainenii sunt instruiți de armata italiană.

Italia instruiește militari ucraineni

„Sprijinul necondiționat pentru Kiev” a fost reiterat marți, 30 august, de ministrul Apărării, Lorenzo Guerini, în cadrul întâlnirii informale a miniștrilor apărării din UE.

Guerini a reamintit angajamentul Italiei, subliniind că „în ciuda crizei guvernamentale, al patrulea decret de ajutor a fost finalizat, în conformitate cu prioritățile reprezentate de ministrul ucrainean Oleksii Reznikov”.

Pe lângă echipament, Guerini a spus că „luăm măsuri pentru a asigura activități de instruire direcționate pentru personalul ucrainean, pentru a face utilizarea armelor mai sigură”, scrie ANSA.

Cât costă războiul din Ucraina pentru fiecare italian

Paolo Becchi: „Ajungem la cele mai absurde niveluri”

Vestea a făcut imediat furori.

Potrivit filozofului Paolo Becchi „ajungem la cele mai absurde niveluri. Trebuie să-i educăm ca să nu fie răniți, pentru că nici nu știu să folosească armele. Dar dincolo de asta, câte sute de ucraineni (în special tineri) au murit sau mor deja în fiecare zi?

Ce facem? Să încercăm să le prelungim? Nu înțeleg, este absurd să ne gândim la continuarea acestui război care masacrează mai ales populația ucraineană”, a declarat Paolo Becchi pentru radioradio.it.

Refugiații din Ucraina se plâng de condițiile din Italia: muncă multă, salarii mici, nevoia recomandărilor. ”Vom merge în Germania”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Poliomielita, alarma OMS: „Vaccinați-vă cât mai curând, omenirea este amenințată”

Un politician din Sicilia a murit subit pe nava către Napoli: „După cină, s-a retras în cabină și nu s-a mai trezit”