in

Un politician din Sicilia a murit subit pe nava către Napoli: „După cină, s-a retras în cabină și nu s-a mai trezit”

 Știri Italia – Maurizio Muratore a murit subit. Infarct pe nava către Napoli: Maurizio Muratore din Palermo, secretarul regional al DC Libertas, a murit subit. Mergea la Roma pentru activități politice.

Maurizio Muratore a murit subit

Doliu în lumea politicii. Maurizio Muratore, vicesecretar politic național al Creștin-Democraților Libertas și secretar regional în Sicilia, a murit.


Trupul său fără viață a fost găsit ieri, 30 august, pe nava de la Palermo la Napoli. Ar fi trebuit să ajungă la Roma unde mergea în fiecare săptămână din motive de muncă și politice.

Din primele relatări se pare că a fost un infarct din timpul nopții care l-a ucis.

Muratore, după cină s-a retras în cabina lui, dar nu s-a mai trezit niciodată.

Recent, el a fost numit de urgență de către secretarul politic național al DC Libertas și actualul secretar național de organizare interimar Angelo Sandri, în postul de secretar politic regional (cu atribuții de comisar) în Sicilia.

Înmormântarea va fi celebrată mâine (joi, 1 septembrie) la ora 11 în biserica Sant’Espedito, în via Nicolò Garzilli, în Palermo, scrie gds.it.

Mesajul șefului partidului

Vestea a fost confirmată de Angelo Sandri, secretarul politic național al creștin-democraților: „Vestea i-a lăsat pe toți uluiți și consternați. Eu însumi aveam programată o întâlnire cu el săptămâna aceasta, joi dimineață, la Milano, așa cum am convenit telefonic ieri după-amiază. 

Nu exista niciun semn de rău și nimic care să sugereze un eveniment atât de brusc și nefavorabil. 

Maurizio Muratore își programase o întâlnire cu alți prieteni creștin-democrați, tot pentru ieri după-amiază, dar din păcate nu a putut ajunge la ei.”.

Român de 24 de ani mort la Trento, judecătorul: „Investigați legătura cu vaccinul”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.7]

Ministrul apărării din Italia dezvăluie: „Instruim militarii ucraineni pentru folosirea armelor”

Sicilia, s-a dus la grătar și s-a înecat, Alin Marian Balan avea 42 de ani