Menu
in

Gorbaciov, mesaj șoc al unui comunist italian: „A murit unul din banda globaliștilor, aștept din 1991 să deschid cea mai bună sticlă”

Știri Italia – Marco Rizzo sărbătorește moartea lui Gorbaciov – Marco Rizzo, secretarul Partidului Comunist italian, sărbătorește moartea lui Gorbaciov. „Încă din 26 decembrie 1991 așteptam să deshid cea mai bună sticlă pe care o aveam”, a scris el pe twitter.

Marco Rizzo sărbătorește moartea lui Gorbaciov

Mihail Gorbaciov a murit pe 30 august. Fostul președinte al URSS, tatăl Perestroikei și distins cu Premiul Nobel pentru Pace în 1990, a încetat din viață la vârsta de 92 de ani. Printre numeroasele mesaje de condoleanțe se numără însă și cei care sărbătoresc. 

Acesta este Marco Rizzo , secretar general al Partidului Comunist. Cu o postare pe Twitter, Rizzo a stârnit multe critici: „Încă din 26 decembrie 1991 așteptam să deschid cea mai bună sticlă pe care o aveam”.

Gorbaciov, care a pus capăt Războiului Rece, a fost ultimul secretar general al Partidului Comunist al Uniunii Sovietice și ultimul său președinte. 

Din acest motiv, în postare, Rizzo menționează data care a marcat sfârșitul Uniunii Sovietice și publică o fotografie cu un dop sărind d e la o sticlă pentru a sărbători ocazia. 

Multe reacții pe rețelele de socializare.

Sondaj șocant: Italienii consideră China și Rusia prieteni, iar Germania cel mai mare dușman. Se prăbușește încrederea în UE

„Unul din banda globaliștilor”

După ce a fost criticat și în presa italiană că s-a bucurat de moartea lui Gorbaciov, Rizzo a postat un răspuns la critici:

„Sunt oameni care mor de război, de foame, de răni, de vaccinuri. În fiecare zi sfântă. Moare unul din banda globaliștilor. Pun o sticlă de vin spumant, fără a specifica un nume. Și se declanșează infernul.”

Apoi, într-o emisiune TV, Rizzo a explicat că a fost o „provocare”:

„Am făcut ceva foarte simplu, am amintit că Gorbaciov este icoana globalizării, a ceea ce trăim astăzi. Și astăzi l-au sanctificat. Când am auzit vestea am am făcut în mod deliberat această provocare. Și zece minute mai târziu Repubblica, HuffPost, La Stampa, Open … toate ziarele care reprezintă mainstream-ul gata să mă atace”,

„În lumea asta sunt morți de război, de accidente de muncă, de foamete, de efectele vaccinurilor . Nimeni nu spune nimic. . Aceia sunt morți. Să mă pocăiesc? Nu regret, e clar că a fost o provocare”, a spus Marco Rizzo.

Manifestație pro-Rusia la Roma, în piață și steaguri ale Republicii Moldova – VIDEO

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4.5]
Exit mobile version