in

Maseur italian a abuzat de un copil român. Arestat pentru pedofilie după ce părinții copilului l-au șantajat cu un film

Doi ani de anchete pentru a strânge probele care îl incriminează. Renato Remonato, de 56 de ani, maseur sportiv, de pe 1 noiembrie este în arest domiciliar la casa sa din Mirano (provincia Venezia), cu acuzația de viol asupra unui minor (un băiat de 12 ani) și deținere de material pedopornografic.

Mandatul de arestare preventivă a fost executat de carabinierii din Venezia. Carabinierii, plecând de la un episod de extorcare în dauna lui Remonato, au reconstituit ceea ce apare un profil pedofil de cursă îndelungată. Bărbatul, „apreciat și renumit” fizioterapeut utilizat de numeroase cluburi fotbalistice și motocicliste, are antecedente specifice care nu lasă dubii privind atențiile sale morbide în privința băieților, pe care îi abordează tocmai în virtutea activității sale profesionale.

Remonato, în trecut infirmier profesional la spitalul din Mirano, a fost arestat în 1987 petrecând în detenție o săptămână și încheind un acord pentru un an, 4 luni și zece zile de detenție (pedeapsă grațiată) pentru că a abuzat un băiat de șaisprezece ani pe timpul unei ședințe de fizioterapie în ambulatorul său. Și a mai încheiat un acord și zece ani mai târziu (șapte luni și cinci zile plus 25 de milioane de lire despăgubire) când a fost trimis în judecată pentru acte de lascivitate violente asupra unui tânăr de douăzeci de ani venețian care trebuia să-și trateze o întindere la piciorul stâng.

În ciuda acestui trecut, Remonato a continuat să-și exercite meseria în centre specializate – actualmente colabora cu Punto Medico din Mirano – intrând deseori în contact cu adolescenți. În computerul său investigatorii au găsit o mie de imagini/filmări cu minori care făceau sex, unii dintre ei chiar cu Remonato.

Remonato a intrat în vizorul investigatorilor în urma unei anchete, desfășurată la Trieste, asupra unei bande de români specializată în abordarea de profesioniști și prelați cu înclinații sexuale particulare pe care îi atrăgeau în adevărate capcane și îi filmau pe timpul raporturilor sexuale apoi șantajându-i.

Băieţi români pentru poftele preoţilor din Vatican, un nou scandal de pedofilie

Șantajul

Numele miranezului a apărut într-o serie de interceptări privind un soț și o soție care au ajuns să-l extorcheze cu până la 50.000 de euro amenințându-l că vor face public un video înregistrat în timp ce consuma un raport sexual cu fiul lor minor.

Mama băiețelului, care are 14 ani și este adevărata victimă a poveștii, se numește Varga Crina și are 28 de ani: a încheiat lunile trecute un acord pentru o pedeapsă de 2 ani și 5 luni după ce a fost arestată la Trieste în noiembrie anul trecut. Soțul femeii, de 30 de ani, este la închisoare în România pentru alte infracțiuni.

Povestea începe acum doi ani, în iulie 2011. Carabinierii află în mod indirect despre activitatea unui cuplu de români care își pun fiul să se prostitueze pentru a șantaja apoi persoanele care profită de băiat. în scurt timp anchetele duc la localitatea Mirano și în special la un fizioterapeut. Este vorba întocmai de Remonato, profesionist căsătorit și tată.

Foarte probabil cei doi români și fizioterapeutul au fost puși în contact de cunoștințe comune.

A abuzat de un copil român, profesor italian arestat la Salerno

Părinții întreprinzători

Profesionistul este în căutarea de raporturi sexuale cu tineri. Aproape sigur cuplul de români are încă de la început în minte șantajarea bărbatului. De fapt pe timpul diferitelor întâlniri femeia filmează și fotografiază raporturile dintre bărbat și propriul fiu. După câteva săptămâni începe șantajul cu extorcare: cei doi români se prezintă la Remonato și îl amenință că vor face public materialul video și fotografic dacă nu plătește.

Copii români abuzați la Salerno, un alt pedofil italian arestat

Îi spun că sunt gata să arate totul soției lui. El, cuprins de panică, acceptă să plătească. Este o cifră remarcabilă: cincizeci de mii de euro. Se ajunge la 2012. Fizioterapeutul crede că a ieșit din poveste. Greșește mult. Cei doi români, care între timp s-au întors în România, reiau șantajul. Vor alți bani. Și spun că au alte materiale compromițătoare. Susțin că sunt în posesia altor filmulețe și fotografii în care apare nu numai când face sex cu băiatul, ci și cu fiii unui alt cuplu de străini, preadolescenți. Cei doi vor alți 50.000 de euro.

În acel moment fizioterapeutul Remonato se adresează carabinierilor și denunță totul. Militarii încep să facă cercetări, interceptând apelurile telefonice dintre români și fizioterapeut, apoi arestează la Trieste femeia venită în Italia pentru a încasa prima tranșă de bani. După arestare femeia încheie un acord în fața judecătorului de la Tribunalul din Venezia pentru o pedeapsă de 2 ani și 5 luni de închisoare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Trafic de anabolizante din România, polițist arestat la Piacenza

Nou-născut vândut la Rimini, mama condamnată la 3 ani și 4 luni de detenție