in

Trafic de anabolizante din România, polițist arestat la Piacenza

Echipa mobilă din Piacenza a făcut lumină asupra unui trafic de anabolizante provenite din România și destinate anumitor frecventatori ai unor săli de sport piacentine.

Pe 29 octombrie a fost arestat un agent de poliție de 28 de ani, în serviciu de mai mult timp la școala de elevi agenți, care a fost găsit cu șapte ambalaje de substanțe dopante interzise: era o expediție care tocmai îi sosise din România. Substanțele sechestrate, printre care și faimosul Nandrolon, sunt o parte pentru uz strict farmaceutic și, o altă parte, pentru uz veterinar.

Români arestați în toată Italia pentru trafic de droguri

Potrivit procurorului, tânărul agent arestat ar fi numai o verigă a lanțului și la rândul său ar fi cedat în continuare substanțele celui care apoi se ocupă de vânzarea acestora pe sub mână anumitor frecventatori de săli de sport piacentine.

Șeful Procuraturii, Salvatore Cappelleri, și-a exprimat satisfacția „pentru activitatea desfășurată de chestură și de echipa mobilă care, cu competență și determinare, a demonstrat că poliția este un corp sănătos, în măsură să îi excludă pe cei care se lasă tentați și încalcă regulile”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Adoptată suplimentarea bugetului pentru românii de pretutindeni cu 2 milioane de lei

Maseur italian a abuzat de un copil român. Arestat pentru pedofilie după ce părinții copilului l-au șantajat cu un film