in

Milzano – Brescia, româncă de 39 de ani ucisă cu sălbăticie de soțul italian, în fața celor 3 copii minori

Crimă oribilă în provincia Brescia, unde un bărbat și-a ucis soția în fața a 3 copii minori: criminalul este un italian de 41 de ani din zonă, victima, o femeie de 39 de ani din România

Episodul s-a petrecut în provincia Brescia, în localitatea Milzano, vineri seară. Victima avea 39 de ani, o femeie originară din România, mamă a trei copii mici, în timp ce soțul și călăul este localnic de 41.

Pentru a face episodul și mai dramatic, omorul a fost comis de italian, fără scrupule în fața celor trei copii ai săi, cel mai tânăr având doar doi ani, iar cel mai mare 15 ani.

Alarma, conform reconstituirii efectuate de unele ziare locale, a fost dată chiar de primarul din Milzano, Massimo Giustiziero, care în timp ce se afla pe stradă pe jos a auzit țipetele venind dintr-o casă din via Usignolo.

În acel moment, primarul a alertat poliția și, în același timp, s-ar fi dus la locul crimei, unde a găsit-o pe cea mai mare fiică a cuplului plină de sânge, cerând ajutor.

Au sosit carabinierii și personalul medical și au găsit-o pe românca de 39 de ani deja lipsită de viață, într-un lac de sânge, cu o înjunghiere adâncă în gât.

Soțul ei, un anume Giovanni Lupi (dar unele surse vorbesc despre Luca Lupi, așa că deocamdată nu există încă certitudini despre făptuitor), în schimb s-a predat agenților fără să opună rezistență, iar ulterior a fost însoțit la cazarmă pentru interogatoriu: în prezent este în arest.

Nu este clar ce a declanșat furia ucigaqșă a lui Lupi, poate o ceartă din motive banale, așa cum se întâmplă deseori în aceste cazuri, poate gelozie. Carabinierii Companiei Verolanuova cercetează cazul.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Numărul morților din Italia a depăşit 30.000, locul trei în lume la decese, după SUA și Marea Britanie

Accident sinistru în Italia: Un român a fost călcat cu mașina de patron după ce a murit pe stradă