in

Petiție: Afară cu românii din Italia! „Ne violează soțiile, ne iau locurile de muncă”

„Să trimitem înapoi la expeditor acești porci hoți violatori. Să închidem frontierele pentru România și să eliberăm Italia de acest gunoi care nu are nimic de-a face cu Europa”. Acesta este textul unei petiții online, intitulate „Afară cu românii din Italia” (Via i romeni dall’Italia), de pe cel mai important site de petiții din Italia, firmiamo.it.

Petiția a fost propusă de un anume Piero Adovardi și și-a propus să strângă 5.000 de semnături. Până acum s-au strâns doar 62. Interesant este că petiția a fost propusă în 2009, dar ultima semnătură este din 21 octombrie 2013.


 


 

Comentariile semnatarilor generalizează caracterul criminal al românilor.

Iată ce spune Mauro Panettiere, care a semnat petiția în 30 august 2013: «Gata cu bunătatea, care cauzează furturi, omoruri și infracțiuni în rafală. Nu se pot integra într-o societate civilizată… și trebuie să plece”

Domenico Lovecchio, care a semnat în aprilie 2013: «Români, slavi! Clandestini și nu! Intră în țara noastră, ne fură mașinile, ne violează soțiile și prietenele, ne iau locurile de muncă, pretind să comande țara noastră, ne omoară, ne ucid, ne molestează! Acum gata! Suntem sătui! Buni da, dar nu fraieri! Să redevenim stăpâni ai țării noastre. Italia nu se numește Africa, Albania, România. Se numește Italia! Trebuie să plece și gata! Nu ne respectă, nu mai putem, trebuie să plece!»

Semnatarul Emanuele Della Malva propune să plece cei fără ocupație: «Cel puțin cei care nu lucrează să se care», însă Marco Di Lernia vrea să plece toți: «Trebuie să plece toți acești români de rahat, chiar și cei care lucrează cinstit.»

Iată alte comentarii:

Matteo Bargagli: «Cei care nu lucreazăși nu sunt italieni, să plece la ei acasă. Țigani și români care nu primesc un euro salariu pe lună și se plimbă cu mașini BMW și Mercedes? Numai în Italia»

Antonio Gatto: «Ne-au demonstrat pe deplin că nu recunosc regulile conviețuirii civilizate și cele ale statului care îi găzduiește. Să se întoarcă pe pământul lor de origine și acolo să rămână…»

Alvaro Bilchi: «M-am săturat să văd acești bastarzi care ucid, violează, beau, se plimbă cu mașini puternice și nu lucrează. Să-i ia dracu’!»

Un utilizator care a fost șters: «Gata, la Bergamo suntem invadați și vor să comande ei».

Si alte comentarii similare: «Plecați toți, întoarceți-vă în țara voastră, aici nu vă vrem»: «M-am săturat de nelegiuirile lor!»; «Să plece din Italia cât mai curând posibil!»; «Italia să redevină a italienilor!»

Petiții antiromânești

Mai sunt și alte petiții antiromânești pe site-ul firmiamo.it. De exemplu petiția „Să ne luăm înapoi locurile de muncă” (Riprendiamoci il nostro lavoro), creată în 23 august anul acesta, care își propune să strângă 100.000 de semnături. Deocamdată a obținut 3 (trei!).

Inițiatorul petiției, Marco Di Lernia, își expune crezul primitiv astfel: «Trebuie să ne luăm înapoi locurile de muncă care ne-au fost luate pe nedrept de străinii români, care deși sunt regulamentari cu documentele nu sunt regulamentari cu salariile, taxele și toate celelalte.

Acum ca niciodată trebuie să fim uniți cel puțin pentru locurile noastre de muncă, și pentru că toți acești străini au blocat în toate manierele economia noastră, banii noștri ajung în țările lor făcându-ne să cădem într-o represiune înfricoșătoare. Vă cer să vă amintiți sacrificiile pe care le-au făcut bunicii și părinții noștri pentru a ne face să trăim într-o țară precum Italia, să nu aruncăm la gunoi sacrificiile lor.

Cred că voi ca și mine aveți probleme economice și nu reușiți să găsiți un loc de muncă oarecare pentru că românii sunt mereu înaintea noastră italienii. Nu mi se pare un lucru corect așa cum nu mi se pare corect ca toți să-i aleagă pe ei fiindcă nu plătesc taxe cum ar plăti pentru noi italienii. Mi se pare un lucru foarte nedrept că ei au parte de toate facilitățile fiscale și economice pe care noi nu le deținem. Vă cer să semnați cât mai mulți pentru a reuși să ne luăm înapoi munca noastră și demnitatea noastră. Trăiască Italia și toți italienii! Mulțumesc.»

Alte două petiții au același titlu: „Afară cu românii și moldovenii din Italia ” (Via romeni e moldavi dall’Italia). Una și-a propus să obțină 10.000 de semnături (a strâns 5), iar alta 1.000 (a strâns 2).

În introducerea acestor petiții se spune: «Cu scuza Europei Italia s-a umplut de asasini, hoți, canalii de toate felurile cu identitate bulgară și moldovenească. Să trimitem un protest României, un e-mail privind ceea ce fac infractorii lor pe care-i protejează la adresa [email protected].» «Hoți, asasini, violatori, îngrijitoare moldovence hoațe și mulți alții: Să curățăm Italia.»

Sorin Cehan

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un român a deschis un restaurant de succes în centrul Romei. „Woody Allen mi-a călcat pragul de două ori!”

Brânzeturile Italiei (2) – Pecorino Romano