in

Piacenza, un român a câștigat un Fiat 500 la un concurs organizat de o rețea de supermarketuri: ”Am crezut că e o glumă”

Un român din Piacenza a câștigat un Fiat 500 la o un concurs organizat de supermarketurile Esselunga. Deși a fost extras câștigător în urmă cu două luni, românul a aflat abia zilele trecute când și-a folosit cardul de fidelitate.

Am crezut că e o glumă. Nici nu m-am interesat în prima zi, abia a doua zi am dat telefon la numărul verde și mi s-a confirmat”.

Românul, care ne-a rugat să nu-i facem cunoscută identitatea, a crezut că este o glumă a lucrătoarei de la casieria supermarketului. Când a făcut cumpărături a prezentat și cardul de fidelitate, care în unele promoții îți permit să aduni puncte sau să participi la diferite promoții. Pe bonul eliberat era menționat faptul că e câștigătorul unui autoturism Fiat 500.

”Casierița mi-a spus că am câștigat o mașină, m-a felicitat. Am citit și eu pe bon, dar nu mi-a venit să cred, am crezut că e o glumă. Aceeași reacție a avut-o și soția. Abia a doua zi am dat telefon la numărul verde și mi s-a confirmat”.

Concursul Esselunga Fiat 500 și-a început extragerile câștigătorilor în luna februarie a acestui an. Sute de automobile Fiat 500 vor fi distribuite câștigătorilor pe 17 și 18 iunie, în timpul unui eveniment organizat de Esselunga și Fiat, la sediul Mirafiori Village din Torino. Valoarea comercială a unei mașini este de 12.612 euro.

bonul câștigător

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Celulă neonazistă în La Spezia, pregăteau descinderi împotriva imigranților

Când italienii erau ”africani” în Franța: ”Stau câte opt, zece, cincisprezece într-o cameră. Nu sunt pretențioși”