in

Preşedintele municipiului X, Sandro Medici, nemulţumit de razia de la Anagnina

Preşedintele municipiului X, Sandro Medici, se declară contrar descinderii efectuate de agenţii de poliţie duminică 27 martie în piaţa Anagnina. „Astfel nu facem altceva decât să acrim şi să înăsprim relaţiile”, a fost comentariul preşedintelui.

„Noi nu am fost deloc mulţumiţi de această demonstraţie de forţă – continuă – fiindcă noi continuăm să credem că nu astfel se rezolvă problemele legate de degradare şi primire”.

Medici apără forma de reunire a populaţiei româneşti care a ales ca loc de întâlnire staţia de metrou: „Această iniţiativă duminicală de întâlnire a populaţiei româneşti este o modalitate de a se reuni, pentru a-şi celebra slujba catolic-ortodoxă, pentru a mânca ceva împreună şi a schimba între ei anumite pachete”.

„De altfel – continuă Medici – această iniţiativă susţinută de asociaţia Roma-nia a beneficiat de binecuvântarea primarului Romei, Gianni Alemanno, prin intermediul delegatei pentru relaţiile cu comunitatea română, Ramona Bădescu, şi de mulţumirile Guvernului român şi ale Ambasadei române de la Roma”.

Pe lângă aceasta, preşedintele solicită să nu se cadă în greşeala de a se face din toţi o apă şi-un pământ: „Din păcate este adevărat că se crează şi situaţii neplăcute în jurul acestei activităţi – încheie Medici – însă misiunile militare nu mi se par a fi calea justă de urmat„.

Citeşte şi

Razie la Anagnina, Bostaca protestează: „am chemat poliţia să facă ordine, tot pe mine m-au amendat”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Gheorghe Raica respinge acuzaţiile: “M-a lăsat singur cu copiii”

Giuliano Pisapia, candidatul stângii la Milano: „Implicarea cetăţenilor străini este absolut insuficientă”