in

”PSD, din cauza ta suntem la Genova”

Pe o vreme rea, cu ploaie și vânt puternic, peste 120 de români au manifestat în fața Consulatului onorific al României din Genova, scrie evz.ro.

„Am veni acasă, hoții nu ne lasă”, „România nu uita, Genova e de partea ta”, „Demisia”!, au strigat românii la Genova. Oamenii purtau pancarte cu mesaje contra PSD și a hoției: «PSD, din cauza ta suntem la Genova», «Poporul nu a votat Hoția, voi nu sunteți România».

Oameni de toate vârstele – tineri, dar și vârstnici, familii cu copii în brațe, au ieșit în stradă într-o manifestare de susținere a românilor din țară, care protestează de aproape o săptămână.

„Să vedem ce mai spune Dragnea acum…Uite, noi în străinătate ieșim în stradă. Pe noi cine ne-a plătit?”, spune o doamnă. Își strânge gulerul hainei în jurul gâtului, e frig… Începe să strige „Hoții! Hoții”, alături de ceilalți. Nu mai pare să simtă frigul…E aici, departe de țară și totuși atât de aproape cu mintea și inima!, scrie Evz.ro.

A fost prima manifestație autorizată a românilor organizată vreodată la Genova. Auotizația a fost solicitată de la Chestură de Simona Badiu, autorizație, așa cum a scris ea pe pagina sa FB, „obtinuta in numele a numerosi romani din Genova, care au fost de acord sa fie inregistrati la Questura ca si organizatori. Amintesc aici pe: Viorel Cuciureanu Lacatusu Eugenia Georgiana Constantinescu si sotul, Anna-andreea Muraru, Florin Dragomir, Adriana Pascu Nicola Macinca BogdanBogdan, Sorin Grecu, Lavinia Elena Lazar, Cristina Lia Bud, Ionut Aurelian Mosteoru, Andrei Ionut, Lucian Grigore Alexandru.”

Imagini simbol ale revoluției din diaspora: Joncțiunea dintre generații, mamă și fiică protestează la mii de km depărtare una de alta

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Român arestat la Terni pentru tentativă de viol. A agresat o femeie de 60 de ani

Românii din Milano au protestat pe ploaie: ”Anulați și plecați!”