in

Revoltă în PSD Diaspora împotriva numirii lui Cârciu la DRP: ”Cum este posibil sa vinzi pe bani acest post… Ciolacu demisia!”

Revoltă în PSD Diaspora împotriva numirii lui Cârciu la DRP.
Viorel Oțet, președintele PSD Franța a contactat redacția Gazeta Românească solicitând publicarea unei scrisori publice pe care o adresează președintelui PSD, Marcel Ciolacu. El, împreună cu o mare parte dintre colegii din PSD Diaspora, din mai multe țări, sunt nemulțumiți de numirea la conducerea organizației PSD Diaspora și în funcția de secretar de stat la Departamentul pentru Românilor de Pretutindeni a lui Gheorghe Cârciu.

Viorel Oțet afirmă că numirea lui Cârciu a venit fără ca organizațiile să fie consultate și cere conducerii PSD să nu ignore membrii de partid din afara țării. De asemenea, aduce grave acuzații despre numirea la DRP și afirmă că Gheorghe Cârciu și-ar fi plătit locul de secretar de stat.

Totodată, lasă de înțeles că noul șef de la DRP ar fi avut un trecut nu tocmai curat în perioada anterioară numirii și promite să aducă dezvăluiri ulterioare.

Citiți și:

Revoltă în PSD Diaspora împotriva numirii lui Cârciu la DRP – Scrisoarea integrală

Mă numesc Viorel Oțet și sunt președinte al PSD Franța. Aș vrea să vă spun pe scurt că acest individ, Gheorghe Cârciu, pe care l-a numit Marcel Ciolacu Secretar de Stat la PSD Diaspora, nici măcar nu este membru PSD. La PSD avem un președinte la Diaspora iar numele lui este Liviu Brăiloiu, dar care spre surprinderea tuturor nici măcar nu a fost consultat de către Președintele PSD Ciolacu.

Stau și mă întreb, cum este posibil ”să vinzi” pe bani acest post de secretar de stat? În cercuri restrânse, prin Paris, așa se laudă domnul în cauză, cum că ”a dat” ceea ce trebuia, cui trebuia. Noi cu toții, membri ai PSD Diaspora, nu ne explicăm în niciun fel această numire, care nu are nicio logică și nicio acoperire în realitate, decât așa. Omul nu a mințit, iată!

Acest individ a fost ”băgat pe țeavă” de mai multe persoane cu o ”bogată activitate” civică, despre a căror moralitate dați-mi voie să mă îndoiesc: dna. Aurelia Fedorca ”mare primar” în Negrești Oas, dna. Natalia Intotero, ”cel mai bun ministru al românilor de pretutindeni”, iar pentru a fi reîntregită ”echipa de susținători”, ghici cine este coordonatorul. Ghici?! Din sursele mele îl are coordonator pe nimeni altul decât omul de casă al fostului Președinte, cel mai ”curat și sincer membru al PSD”, nimeni altul decât dl Radu Cristescu….

Domnule Președinte Ciolacu, ne luați de tâmpiți??!

Cum vi se pare echipa de susținere?! Toți unul și unul, oameni de carieră, n-am ce spune… Ce credibilitate mai avem noi ca Președinți ai PSD în Diaspora dacă aceste numiri nu au legătură cu noi, cu problemele pe care le avem noi?! Înseamnă că noi nu existăm, noi nu contăm și suntem buni și bagați în seamă atunci când plătim în numele și pentru PSD,doar în timpul și pe parcursul derulării campaniei electorale, așa-i, nu?!

Vă spun eu și pot confirma toți membrii PSD Diaspora. Pai, dacă nu ne-au consultat pe noi, pe membrii PSD din Franța în legătură cu acest individ… Păi cum vine asta, numești un om într-o demnitate publică de reprezentare, dar pe cei care ar trebui să îi reprezinte nu îi întrebi??! Domnule Președinte Ciolacu, ne luați de tâmpiți??!

Cu ce se ocupa dl Gheorghe Cârciu, Secretat de Stat înainte de anul 2015? Vă voi spune eu…

Noi, președinții PSD Diaspora, suntem foarte supărați și vom cere demisia lui Marcel Ciolacu din funcția de Președinte al PSD pentru că a dovedit că nu știe să conducă un partid, sau mai rău, nu îl interesează ce se întâmplă în acest partid. Suntem sătui de jocuri și manevre. Gata! Ne-a ajuns!

Vrem să anunțăm public, ca un ultim semnal de alarmă că dacă lucrurile nu vor intra în normal, oricum se dovedește că noi nu existăm, noi nu contăm, în luna mai, toți cei din Organizația Diaspora vom veni pentru a cere demisia lui Marcel Ciolacu!

Eu îl cunosc foarte bine pe acel domn Gheorghe Carciu și de asemenea, dacă puteți, vă rog să îl întrebați de ce fratele său are interdicție de a intra în Franța? Cu ce se ocupa dl Gheorghe Cârciu, Secretat de Stat înainte de anul 2015? Vă voi spune eu…

Vă mulțumesc pentru înțelegere!

Viorel Oțet,
Președinte Organizația PSD Franța

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 3.3]

Scandalul fondurilor pentru proiecte de la DRP: ce a întrebat Gazeta Românească și ce a putut să răspundă Guvernul României

„Vorbiți-ne despre Italia, domnule profesor!”