in

Roma/Violul de Sfânta Maria (Ferragosto), patru români arestaţi FOTO/VIDEO

Roma 19 august 2011- Patru cetăţeni români cu reşedinţa în Italia au fost arestaţi de poliţiştii de la Roma, fiind consideraţi responsabili de un viol în  grup comis asupra unei femei, în noaptea de Sfânta Maria (15 spre 16 august) dată de sărbătoare şi în Italia.

Cei patru şi-ar fi răpit victima la Gara centrală din Roma- Termini (foto captura Youtube.com), apoi ar fi dus-o într-o localitate de lângă capitală, la Riano, unde ar fi abuzat de ea toată noaptea. Mai mult, violatorii şi-ar fi filmat agresiunea cu telefoanele mobile. Imaginile au fost deja recuperate de către poliţie şi au constituit un indiciu decisiv pentru anchetatori, ca să-i găsească pe cei patru.

Victima este o bulgăroaică

Victima este o bulgăroaică de 40 de ani, venită la muncă în Italia, dar care a decis să se întoarcă în ţară tocmai pe 15 august. Femeia nu a găsit nicio cursă cu avionul la acea dată, deci încerca să ia un tren către nordul Italiei. A ajuns însă prea târziu la gară, în jurul orei două noaptea. Exact în acel moment a fost abordată de cei patru români, care au obligat-o să-i însoţească către maşina lor, unul dintre ei ţinând-o strâns de gât.

Preezenţă de spirit a femeii

Ajunşi la casa unuia dintre ei, în localitatea Riano, la porţile Romei, cei patru ar fi maltratat-o fizic şi psihic pe femeie, violând-o de mai multe ori, după ce au obligat-o să consume băuturi alcoolice. Spre dimineaţă, femeia a reuşit să scape şi să fugă în stradă, unde a cerut ajutorul trecătorilor. Înainte de a fugi din apartament, a avut prezenţa de spirit să sustragă unul din celularele cu care a fost filmată şi să-şi noteze detalii cu privire la strada pe care se găsea apartamentul agresorilor.

Împreună cu funcţionarii de la consulatul Bulgariei, care au ajutat-o pe femeie să comunice cu poliţiştii, anchetatorii au reuşit să-i identifice şi să-i aresteze pe cei patru presupuşi agresori, într-un bar din Riano.

Agresiunea a intrat în vizorul mass mediei din Italia, care vorbeşte acum despre “violul de Sfânta Marie” (stupro di Ferragosto), mai ales după ce poliţiştii au dat publicităţii detalii legate de video-urile realizate de agresori, considerate “groaznice”, dar şi imagini de la telecamerele de supraveghere din zona Termini.

Cei patru românii sunt cercetaţi în prezent pentru viol, sechestru de persoană şi jaf.

 

M.C.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Spectacol sexy al unei românce la cursa hipică din Siena

“Miss Roccalumera 2011” e o româncă de 16 ani