in

Spectacol sexy al unei românce la cursa hipică din Siena

O româncă de 21 de ani ar putea fi acuzată de poliţia din Siena pentru acte obscene în public, după ce a mimat un striptease la o fereastră din piaţa publică a oraşului medieval.

Spectacolul improvizat a avut loc exact înainte de momentul începerii unei curse de cai tradiţionale, care are loc în fiecare an, la mijlocul lunii august. În acel moment, în Piazza del Campo erau prezente zeci de mii de persoane.

Tânăra, îmbrăcată într-o rochie roz decoltată,  se afla la fereastră, în compania unui bărbat cu ochelari. Iniţial, cei doi s-au privit cu subînţeles. Apoi, fata a început să pozeze în faţa mulţimii în ipostaze sexy, după ce şi-a dat seama că este privită. La un moment dat, românca a luat o sticlă cu apă şi a început să bea, vărsând şi pe decolteu.

Spectacolul oferit de româncă nu a trecut neobservat: sute de oameni au urmărit-o pe tânără, strigând şi aplaudând-o. Printre cei prezenţi s-au numărat însă şi câţiva poliţişti, care i-au cerut documentele tinerei şi au înaintat procurorilor un dosar, pentru a stabili dacă românca va fi pusă sau nu sub cercetare penalâ pentru acte obscene în public.

Vezi secvenţa FOTO pe La Nazione

Mai jos, spectacolul hipic de la Siena

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Jurnaliştii din diaspora, reuniţi la Roma

Roma/Violul de Sfânta Maria (Ferragosto), patru români arestaţi FOTO/VIDEO