in

Român în vârstă de 38 de ani, atacat și ucis la Roma de un italian abia achitat pentru altă crimă

Un român în vârstă de 38 de ani, cu inițialele E.P.S., fără adăpost, a fost atacat și ucis pe pista pentru biciclete de pe cheiul Tibrului, lângă Ponte Sisto, în centrul Romei. Crima s-a petrecut joi, 7 mai. La fața locului se aflau câteva persoane care, profitând de frumoasa zi, se plimbau de-a lungul râului și au alertat poliția. Poliția l-a identificat și arestat pe presupusul făptaș la scurt timp.

Este vorba de Massimo Galioto, italian din Roma, în vârstă de 45 de ani, achitat în iunie anul trecut de acuzația de omor pentru moartea studentului american Beau Solomon, în vârstă de 19 ani, care a murit înecat în râu în iulie 2016, la mică distanță de locul crimei de acum.

Massimo Galioto, arestat pentru omor

Victima a fost găsită pe pista de biciclete cu răni evidente la față și mâini. Dinamica incidentului nu a fost încă clarificată. O patrulă a Direcției de Protecție Tevere a poliției locale a intervenit la fața locului și a efectuat o verificare în zona inundabilă a râului. Unii martori, prezenți la locul crimei, au spus polițiștilor că l-au văzut pe bărbatul de 45 de ani certându-se în mod animat cu victima, care apoi s-a prăbușit pe pământ. Atacatorul, care avea un câine labrador în lesă, a fugit, dar a fost prins și arestat de poliție, sub acuzația de omor voluntar.

Cu mai puțin de un an în urmă, Massimo Galioto fusese achitat de acuzația de uciderea lui Beau Salomon, un student american găsit mort în apele Tibrului în iulie 2016.

Fiu de comercianți, Massimo Galioto era supranumit Punkabbestia. 45 de ani, roman, a locuit pe stradă de ani buni. Patul său este un cort amenajat de obicei în zona Trastevere, pe malul Tibrului. În același loc în care Beau Salomon, un student american de 19 ani la Universitatea John Cabot din apropiere, a murit în iulie 2016.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

măsurile de distanţare

Companiile aeriene nu sunt de acord cu măsurile de distanţare în avion: «Epoca zborurilor accesibile ar lua sfârșit»

Numărul morților din Italia a depăşit 30.000, locul trei în lume la decese, după SUA și Marea Britanie