in

Tată și fiu, suporteri ai echipei AS Roma, accidentați mortal de un român. Totti: ”Sunteți îngerii noștri”

Tată și fiu, Stefano și Cristian De Amicis, de 38 și 7 ani, au murit marți noapte în urma unui tragic accident de circulație, petrecut pe via Nomentana, în localitatea Fonte Nuova de lângă Roma. Cei doi se întorceau de la Stadionul Olimpic, unde vizionaseră un meci de fotbal.

Accidentul a fost cauzat de un șofer român, care circula cu o mașină Opel, cu viteză foarte mare. Din primele cercetări rezultă că soferul mașinii Opel a intrat pe contrasens și a lovit scuterul cu care circulau cei doi. Copilul de 7 ani a murit pe loc, intervenția medicilor ajunși rapid la fața locului fiind inutilă, în timp ce tatăl a decedat la spital.


 

Românul a fost reținut și pus sub acuzația de omor din culpă. Deschise cercetări și asupra stării drumului, pe acea porțiune de stradă fiind foarte multe accidente, soldate cu 12 morți în ultimii 7 ani, aproape toate datorate vitezei.

În afara familliei și a prietenilor celor doi, au apărut mesaje de condoleanțe și din partea jucătorilor (Totti, Florenzi, Ljajic, Gervinho) și a reprezentanților clubului AS Roma. Stefano De Amicis lucra ca steward la Stadionul Olimpic iar în seara incidentului se întorcea împreună cu fiul său, Cristian, în vârstă de 7 ani, de la partida pe care echipa lor de suflet, AS Roma, o susținuse împotriva echipei Bayern Munchen. De Amicis era și proprietarul unui salon auto situate la Tor Lupara, pe via Nomentana.

Accidentul a avut loc puțin înainte de miezul nopții: șoferul mașinii Opel Tigra, în circumstanțe încă neclare, a lovit în plin scuterul T-Max 500, cu care circulau Stefano și Cristiano. Din primele cercetări ale carabinierilor, rezultă că românul di 40 ani, Nicu Sardaru, circula cu viteză foarte mare, iar după ce a lovit scuterul mașina s-a oprit într-un copac de pe marginea străzii. Împreună cu el în mașină erau alți doi conaționali, Costantin Săpunaru și Vasilica Nanu, 20 și 37 de ani.

Renumitul fotbalist Francesco Totti, alături de familie: ”Îngerii noștri”

”AS Roma plânge pentru dispariția lui Stefano și a micului Cristian și sunt alături de familia lor” este mesajul transmis de către club. Reacția a venit împreună cu mesajele altor jucători de la AS Roma.

Totti: ”Astăzi sunt deosebit de trist. Îi salut pe Stefano și micul Cristian, în calitate de căpitan al echipei pe care cei doi au iubit-o atât de mult, dar și ca om, ca tată și transmit condoleanțe familie. Vă sunt alături.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

„Vreau să mă duceţi la consulat”, arestat pentru ultraj

Congresul nu se face. Ba da. „Când spuneți adevarul, domnule ministru Stanoevici?”