in

Țeapa de la Roma, Ionuţ “Pitbull” Atodiresei: «Nu am ameninţat pe nimeni, dimpotrivă, noi am fost umiliți și jigniți ca sportivi»

În urma comunicatului dat publicității de Cristiano Acquaroli, în legătură cu gala Gladiator de la Roma, în urma căreia trei sportivi români au plecat fără bani, Ionuț „Pitbull” Atodiresei face câteva precizări, pentru a elimina suspiciunile că ar fi putut amenința pe cineva pentru a-și primi banii care i se cuveneau. A publicat o fotografie în care luptătorii români de la gala Gladiator sunt alături de Corneliu Sucilea și Cristiano Acquaroli, cei doi care s-au ocupat de organizare (chiar dacă cu roluri diferite). Ionuț Atodiresei subliniază că deși au fost fair-play, cei de la Roma i-au păcălit și nu le-au mai dat banii cuveniți pentru angajament. Iată comunicatul sportivului:

Noi informaţii despre ţeapă de la Roma !
«Am avut anumite persoane care s-au interesat despre Corneliu Sucilea şi se pare că starea lui de sănătate nu este una foarte bună.

Am înţeles că a suferit două comoţii cerebrale, una la o zi după eveniment despre care mi-a vorbit, dar eu nu l-am crezut, iar a două acum o săptămână. Este dus de cineva prin spitale să-şi rezolve problemele de sănătate. Am primit informaţii că, domnul Cristiano Acquaroli a avut doar rolul de sponsor la gală GLADIATOR şi nu de partener.

Fotografie de grup făcută dimineaţa pe 26 noiembrie 2018 la restaurantul cu specific românesc, după ce am discutat cu Cristiano Acquaroli şi Corneliu Sucilea.

În dimineaţa de 26 noiembrie 2018 Cristiano Acquaroli a trimis banii către noi prin transfer bancar (internet banking), pentru a-l ajuta pe domnul Corneliu Sucilea iar acesta nu s-a ţinut de cuvânt să-i returneze banii, cum s-au înţeles, iar transferul a fost anulat şi noi păgubiţi.

(Ionuţ “Pitbull” Atodiresei)
Ţin să menţionez că noi nu am ameninţat pe nimeni în dimineaţa de 26 noiembrie 2018 nu suntem interlopi, recuperatori sau golani, chiar dacă practicăm un sport dur în care există foarte mult fair play, suntem nişte oameni cu principii morale, avem familii serioase care ne-au educat cum trebuie şi nu suntem excroci.

Singura ameninţare la adresa domnului Corneliu Sucilea şi domnului Cristiano Acquaroli, le-am zis că voi face public tot ce s-a întâmplat acolo, că nu am fost plătiţi. Am fost disciplinaţi de mici să muncim dacă dorim să obţinem anumite lucruri materiale.

Ne-am simţit exploataţi, umiliţi şi jigniţi după cele întâmplate, iar până la urmă vom merge şi vom depune plângere penală. Pe această cale ne cerem scuze domnului Cristiano Acquaroli pentru neplăcerea produsă, pentru că am primit noi informaţii reale, că el a vrut doar să ajute şi a fost sponsor la această gală şi nu partener cum a fost prezentat de Corneliu Sucilea.

Acum îi dorim multă sănătate domnului Corneliu Sucilea iar dup ce se va simţi mult mai bine, să-şi achite datoria faţă de noi sportivii, care am muncit din greu pentru a lupta la acest eveniment. Vă doresc tuturor sărbători fericite alături de cei dragi, pace, fericire şi iubire.»
Ionuţ “Pitbull” Atodiresei

EXCLUSIV Un campion român de kick-boxing acuză: «Am luat o mare țeapă la Roma!»

Scandalul luptătorilor țepuiți la Roma, Acquaroli precizează că nu el trebuia să plătească. «Am prezentat denunț pentru amenințări»

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Scandalul luptătorilor țepuiți la Roma, Acquaroli precizează că nu el trebuia să plătească. «Am prezentat denunț pentru amenințări»

Măsuri pe perioada Crăciunului în punctele de frontieră şi restricţii pentru unele autovehicule pe teritoriul Ungariei