in

Terracina, bătrânul moare, îngrijitoarea română îi închiriază ilegal casa, lasă în drum o familie de români

Poliția din Terracina a încheiat o investigație care a dus la trimiterea în judecată a unei românce de 41 de ani, C.C.L.

Femeia, care a lucrat mai mulți ani ca îngrijitoare într-o locuință scumpă, situată în centrul orașului, la moartea bătrânului angajator a gândit un ingenios sistem pentru a profita de pe urma apartamentului. Încă înainte de succesiune, datorită căreia unele rude ale defunctului rezidente în altă regiune ar fi luat de fapt posesia apartamentului, femeia, dându-se proprietară a imobilului, a selectat dintre diverși potențiali chiriași, toți conaționali, o familie în cadrul căreia erau și două minore.

Odată aleși chiriașii, femeia le-a dat în folosință apartamentul cu promisiunea că în curând vor semna un contract care va reglementa în mod corespunzător închirierea.

În această fază fosta îngrijitoare a avut grijă să furnizeze date personale false stabilind ca plata chiriei, 500 de euro, lunar, să se efectueze personal și în numerar.

Odată ce s-a făcut succesiunea imobilului, proprietarii legitimi s-au dus la locuință făcând surprinzătoarea descoperire că apartamentul era ocupat de așa-ziși chiriași care la rândul lor și-au dat seama că au fost înșelați.

Astfel, persoanele implicate au decis să se adreseze Poliției de Stat ale cărei anchete au permis să se reconstituie ce s-a întâmplat și să se dea vinovata pe mâna justiției.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

PLATĂ DE MIZERIE în Basilicata: UN EURO pentru fiecare ladă de mandarine. Denunțați o româncă și doi italieni

Junior român de la Roma, în atenţia Ajax Amsterdam: «De mic visam să ajung la echipe mari»