in

Tragedie într-o localitate de lângă Roma: o clădire s-a prăbușit în urma unei explozii, trei răniți grav, între care o româncă de 50 de ani

Tragedie în centrul istoric al localității Marino, lângă Roma, Italia, după ce părți dintr-o clădire s-au prăbușit în urma unei explozii. O româncă, o italiancă și fetița celei din urmă au fost prinse sub dărâmături. Româncă este în stare critică, în urma exploziei.

Trei persoane, între care o româncă în vârstă de 50 de ani, au fost extrase de sub dărâmături, seara trecută, după ce părți din clădirea de pe via Giacomo Carissimi, numărul 40, unde locuiesc, s-au prăbușit.

Potrivit publicației italiene La Repubblica, citată de observatornews.ro, deflagrația a fost cauzată de explozia unei butelii, însă ancheta autorităților se află în curs de desfășurare pentru a stabili cu exactitate cauzele.

În urma prăbușirii, o româncă de 50 de ani a fost transportată în stare critică la spitalul Sant’Eugenio din Roma. De asemenea, o italiană de 31 de ani și fiica acesteia, în vârstă de 4 ani, au suferit răni ușoare.

Explozia, care a avut loc aseară, la ora locală 19:55, a distrus o clădire de trei etaje în care locuiau mai multe familii.

„Am riscat un dezastru, clădirea a fost distrusă complet. Lucrăm deja pentru a găsi o cazare pentru cele 4 persoane”, a declarat Carlo Colizza, primarul orașului Marino.

Un purtător de cuvânt al Italgas a anunțat că „evenimentul pare să fi fost cauzat de disfuncționalitatea sistemului intern sau a unui cilindru de GPL într-unul dintre apartamentele clădirii”.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Numărul de bolnavi de Covid din Italia scade sub 100.000, numărul de decese crește ușor

350.000 de persoane vor fi în căutarea unui loc de muncă. Orban: ”Pot să beneficieze de anumite forme de susţinere”