in

Italia, româncă de 48 de ani, găsită moartă în casă, soțul și o prietenă cu care locuia sunt principalii suspecți

Italia, româncă de 48 de ani, găsită moartă în casă, soțul și o prietenă cu care locuia sunt principalii suspecți.

Sâmbătă după-amiază, la Genova, femeia a fost găsită moartă în bucătăria casei. În vârstă de 48 de ani, românca locuia într-un bloc la ultimul etaj împreună cu soțul și o colegă, ambii au fost audiați la secția de poliție.

Numele ei era Cristina Diac. Potrivit primelor informații, pe corpul victimei au fost găsite mai multe vânătăi. Parchetul face cercetări pentru omor voluntar, scrie La Voce di Genova.

Italia, româncă de 48 de ani, găsită moartă în casă

În urma unui apel la numărul de urgenţă, la faţa locului a intervenit o ambulanţă. În ciuda eforturilor paramedicilor de a-i salva viaţa femeii, aceştia nu au mai putut face nimic şi au declarat pe loc decesul. Ulterior la locul tragediei au fost chemaţi şi poliţiştii dar şi o echipă de criminalişti. 

În casă au fost găsite câteva animale, inclusiv un pitbull, care a fost luat de Crucea Galbenă. Potrivit unor informații, se pare că femeia fusese bătută de soțul ei în trecut. În 2019, bărbatul fusese anchetat pentru rele tratamente aplicate soției sale.

Din mărturiile vecinilor reiese că cei trei nu erau foarte cunoscuți în cartier, poate că se mutaseră de curând.

Italia, descoperire macabră pe plajă: organe umane scoase din mare, în același loc fusese descoperit cadavrul unui român

Soțul și o prietenă sunt principalii suspecți

Bărbatul este fost inițial cercetat în stare de libertate sub acuzația de omor voluntar, în timp ce colega de casă a fost eliberată. Ulterior, a fost reținut în închisoare.

Acest lucru a fost dispus de procurorul Gabriella Marino după ce l-a interogat pe bărbat, care se află în închisoare pentru infracțiunea de rele tratamente în familie. Măsura a fost dispusă având în vedere pericolul de fugă constatat de procuror.

Fostul soț al Cristinei Diac este și el cercetat în stare de libertate pentru omor voluntar, în timp ce colega de cameră al celor doi, care a fost și ea audiată ieri de anchetatori, nu este cercetată.

În orele următoare va fi efectuată o autopsie, care ar putea clarifica circumstanțele exacte ale morții Cristinei Diac.

Locuitorii cartierului au declarat că nu au mai văzut intervenția poliției până ieri.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 7 In medie: 3.1]

Încetarea detașărilor la consulate, MAE: „Toate posturile vacante sunt scoase la concurs”

A mers cinci kilometri pe contrasens pe autostradă în Italia, doi morți și trei răniți